Mi a legvisszataszítóbb számotokra a Fideszben és mi a legjobb?
A jó az, hogy nem engedig be a migránsokat.
A rossz, a hihetetlenül gyenge Forint. És eszük ágában sincs erősíteni.
Amivel egyetértek: Bevándorlók nem beengedése. (Nem vagyok migránsfóbiás, viszont éltem más EU-tagállamban, és láttam, hogy milyen a nagyrésze)
Ami nem tetszik: Egyszerűen a politikus gondolkodás, ami minden pártban jelen van.
A migránsok elleni fellépést tàmogatom.
Viszont a legvisszataszítobb, hogy minden nagy Zrt- t jól működő cégeket felvásárolnak, szó szerint hatalommal visszaélve. Ajánlanak egy jó összeget. Ha nem adják megy a rengeteg ellenőrzés és az ellehetetlenítés, majd jóval kisebb összegért megveszik.
Egy nagyon ismert földmunkákkal tevékenykedő megyei céget így vett meg Mészáros Lölő cége. A mellettünk lévő gabonakereskedelmi cég vezetője pedig belement a 9 milliárd vételárba, tudta, hogy ha nem, tönkre teszik. Nem is titkolja, hiszen alig 2000 fős településen él, mindenki ismeri.
Mi a legvisszataszítóbb? Minden!
És mi a legjobb? Semmi!
Migráció kezelése
Szerintem a járványt is hellyel-közzel jól kezelték.
Családi adókedvezmény
Kórházak felújítása
Utak rendbetétele a környezetünkben
Ezek jók.
Viszont tényleg gáz, hogy 354 egy 💶 vagy hogy 150 ezret keres egy tűzoltó.
A vállakozókat leszarom.
Legvisszataszítóbb: Szerintem a nacionalizmus (az a gondolat, hogy a magyar emberek közösségében gondolkozzunk) bizonyos mértékig kell. Nem hiszek abban, hogy valami liberális paradicsom lenne nacionalizmus nélkül, sokkal inkább atomizálódna a társadalom, hiszen általam ismeretlen emberek sorsa egy csöppet se érdekelne, ha nem lennék semennyire sem nacionalista. (Csak európai identitás meg egyelőre kevés.) Nekem az a politika a legvisszataszítóbb, hogy szóban ultranacionalisták vagyunk (még a dohánybolt is nemzeti, meg a székely zászló is kötelező egy valamirevaló polgármesteri hivatalon), de gyakorlatban meg a nemzetet megosztó törésvonalakra építjük a politikát! Nemzetben gondolkodunk, de csak az tartozik bele a nemzetbe, aki velünk van, a többi az hazaáruló féreg. Még feltételezni se szabad, hogy jót akarnának!
Legjobb: Jobb a közbiztonság, mint a szocik alatt.
Az a rossz, hogy korruptak.Rosszul használják fel az EU támogatásokat, túlárazzák a tendereket, meg egy adott jelöltre szabják.
-Belpolitika.
Érdemben nem változott az MSZP óta.Nem lett két hét alatt rend, ahogy mondta Pintér.
-Munkatörvénykönyv.
Ebben is hanyatlás tapasztalható.A munkavállalók kiszolgáltatottabbak lettek, plusz ott a bicskanyitogató sztrájktörvény, rabszolgatörvény.
Oktatáspolitika
Ezzel az a baj,hogy túlságosan bele akarnak szólni a fiatalok pályaválasztásába.Illetve, az egyetemi tandíjak emelkedése is probléma.
-Adópolitika
Még mindig nem jöttek rá,hogy a magas adók megölik a fogyasztást.
Ami viszont jó:
-Ideológia.
Tetszik,hogy nem azt a liberális majomkodást tolják,hogy éljenek a migrik, meg a pride meg a transz meg a hasonló dekadenciák.
-Külpolitika.
Sokkal következetesebb, mint elődeiké, nincs az a megalkuvás, szervilizmus.Simán merik blokkolni Ukrajna NATO és EU csatlakozását, ameddig nem teljesít bizonyos feltételeket.
-Nemzetpolitika.
Felvidékről származóként nagyon tudom értékelni.
-Családtámogatás
Ebben Magyarország messze nyugat előtt jár.3 éves GYES már eleve családbarát intézkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!