Kit választanál az ellenzék jelöltjének?
#17 "A Fidesz viszont összefogna a libsikkel, ha ez kellene ahhoz, hogy a magyarok ne kerülhessenek kormányra."
Ez tetszik. Ritka nagy hülyeség sikerült.
Elmagyaráznád nekem hogy honnan veszed hogy a fidesz összefogna a libsikkel?
Na meg azt hogy most kik is vannak kormányon, ha nem magyarok?
#19 "Ha nem a szavaikat, hanem a tetteiket hasonlítod össze, akkor te is rájössz, hiszen orbánék pontosan ugyanazt csinálják, mint annak idején fletóék."
Nosza! Hasonlítsd már össze nekem a tetteiket, hogy láthassuk azt a fene nagy hasonlóságot! Mi az amiben ugyanazt csinálják?
"Elmagyaráznád nekem hogy honnan veszed hogy a fidesz összefogna a libsikkel?"
Onnan, hogy ugyanazok a gazdáik. Az ellenségeskedés csak színjáték, ami a birka szavazóknak szól.
"Nosza! Hasonlítsd már össze nekem a tetteiket, hogy láthassuk azt a fene nagy hasonlóságot! Mi az amiben ugyanazt csinálják?"
Magyarellenes diszkrimináció, a szélsőliberális fajelmélet alkalmazása, a multik támogatása a magyar vállalkozások ellenében, falurombolás, homárpropaganda támogatása, cigánybűnözés támogatása, mutyizás, lopás, stb. Annyi a különbség, hogy a Fidesz néha csinál valamilyen nemzetinek látszó dolgot, aminek semmi hatása nincs a mindennapi életünkre.
"Na meg azt hogy most kik is vannak kormányon, ha nem magyarok?"
Hazaárulók. Magyargyűlölőket nem nevezhetünk magyarnak akkor sem, ha magyar származásúak.
#24 Bedobsz egy rakás hazugságot és ennyi?
Semmi nincs amivel a magad igazát bizonyítottad volna, szimplán megmutattad hogy vagy te hazudsz hatalmasakat, vagy bevetted a sok kamut a 444 meg egyéb oldaakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!