Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 30 év alattiak mi okból...

A 30 év alattiak mi okból szavaznak a Fideszre?

Figyelt kérdés

2020. jún. 26. 13:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%

Emlékeznek még arra, amit az ellenzék leművelt az országgal. Budapestet is 200 mrd adóssággal, 200 km elmaradt vízvezeték fejlesztéssel, egy szétlopott 4-es metró projekttel, egy 70-es évek óta nem javított 3-as metróval, illetve offshore cégeknek eladott vízművekkel vették át. Az országot meg csőd közeli állapotokban. És mind ezt hitelekből valósította meg 2002-2010 között az ellenzék.

Szegények rettegnek a Gyurcsányi nyomortól, átlag ember meg attól fél, hogy ismét a környezeti erők fogják formálni az országot és még hiteleket is vesznek majd fel, nem csak a költségvetést lopják szét.

2020. jún. 26. 16:03
 12/22 anonim ***** válasza:
41%

#11 emlékszem és az a durva hogy azt hittem, annál nem lehet rosszabb. Tévedtem.

Hiteleket most is vesznek fel nem kicsit nem kicsiket. Viszont titkos szerződésekkel. És lásd 9 év jobban teljesítés után mégis karácsonynak kell valahogy összehozni a Lánchíd felújítását is, hármas metró felújítása is még évekig fog tartani.

Szétlopott úszó akármivel (valami bajnokság volt).

Most nem a környezeti erők formálják az országot hanem a szovjet erők.

2020. jún. 26. 16:24
 13/22 anonim ***** válasza:
32%

#12/12

Karácsonynak egy rohadt tendert nem sikerült 8 hónap alatt kiírnija, az elvtársai 2010-ig miért nem újították fel? Tarlós azért a hibás, hogy munka még maradt az MSZ(M)P pusztítása után Karácsonyra is? Normális ember örülne, hogy végre letehet valamit az asztalra, végigviszi ezt a projektet és utána mindenki elégedett lesz, hogy jó a főpolgármester. Ehhez képest ő még a rohadt tendert sem írta ki, de már pityereg, hogy nincs pénz, holott azt se tudja mennyi kellene.

És félteértés ne essék, szerintem nem Karácsony a magyar politika legalja, viszont én nagyon remélem, hogy végre nekifog dolgozni.

2020. jún. 26. 16:34
 14/22 anonim ***** válasza:
33%

Hogy írta volna ki, ha kb át se tudta nézni a főváros ügyeit, de már vírusvészhelyzet volt?

2010-től jobban teljesítés volt, és tarlósnak 9 év alatt sem sikerült elkezdenie a híd felújítását. Hiszen szárnyalt a gazdaság, nagy volt a jólét, egy erős, és büszke országban!

2020. jún. 26. 16:40
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Viccből, ott és akkor humorosnak tűnt.
2020. jún. 26. 16:50
 16/22 anonim ***** válasza:
34%

11-es:

"amit az ellenzék leművelt az országgal"

Te aztán lököd az anyanyelvet! :)))

2020. jún. 26. 18:30
 17/22 anonim ***** válasza:
25%
"2 drb 30 év alatti szavazott csak a fideszre. Ifj. Mészáros Lölő és Lölőné.
2020. jún. 26. 18:33
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

"Krumpli; a jegy ára 3,20 volt; szovjet erők..."

Jézusatyaúristen. :DDD

Nem az volt a kérdés, hogy a még megmaradt MSZP-s és DK-s nyuggerek miféle nosztalgiából szavaznak ezekre a pártokra... A 30 alatti fiatalok legfeljebb csak hírből ismerik az idézett kifejezéseket, bár chipset, vagy mekis sültkrumplit biztos esznek... A sok sületlenség helyett inkább tanulmányozzátok a szikár tényeket:

[link]

2020. jún. 26. 19:02
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Múltkori szabazádon itt csak 10 fityeszes volt. Ez egy nagy 0 nem tudnak ilyen kevesen érdemi választ adni.
2020. jún. 26. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
57%
Fiatal közgazdászhallgató vagyok. Sosem éreztem magam ilyen jó helyzetben mint ma. Gyurcsány alatt majdnem államcsőd lett ma nem fenyeget ami Orbán Úr diadalmas politikájának az eredménye. A fizetések emelkednek az inflációt belekalkulálva is jobb. Az adózás igazságosabb lett. Mint közgazdászhallgató látom a gazdasági értelemben vett csodát amit Orbán Úr hozott létre.
2020. jún. 26. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!