Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk Mozgalomnak miért...

A Mi Hazánk Mozgalomnak miért a zöld a párt hivatalos színe, amikor semmi közük sincs a környezetvédelemhez?

Figyelt kérdés

2020. jún. 25. 23:05
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
25%

"Mint ahogy te sem írod, hogy Dunába lőnéd a zsidókat, de közben nagyon sajnálod, hogy nem haltak meg mind, ezzel gyakorlatilag beismerted, hogy azt kívánod. A végrehajtó személyének és a végrehajtás helyszínének kérdése csak részletkérdés,"

Akkor most írjam én is, hogy költői túlzás volt? :D Ettől függetlenül még mindig nem vagyok a Mi Hazánk tagja.

"Persze ha azt mondod, hogy Horthy csak főpolgármester volt..."

Na ilyet meg végképp nem mondtam.

"Ez úgy jön ide, hogy Toroczkai maga vallotta mihasznánkat minden szempontból Horthy-örökösnek, ebben bizony ez is benne van, ha tetszik neked, ha nem."

A kedvedért utánaolvastam, és rájöttem, hogy itt is csúsztatsz. Horthy alatt azért nem volt munkanélküli segély, mert munkanélküliség sem volt. Ennek ma is örülnék. Te persze nyilván nem, mert akkor neked is dolgoznod kellene.

[link]

"Emellett a közhangulatot jelentősen befolyásolta a gazdaság nagyarányú fejlődése, mely a nagy gazdasági világválság után 1938-tól következett be. A német piac a fontosabb mezőgazdasági termékeket szinte korlátlanul vette fel és hadiipari konjunktúra épült ki. Ez utóbbit még nem érintette különösebb nyersanyaghiány. A mezőgazdaságban és az iparban teljesen megszűnt a munkanélküliség. A reálbérek még 1940-ben is emelkedtek és az infláció alacsony szintű maradt."

"Még annyit, hogy Názáreti Jézus is zsidó volt, ezek szerint ő is magyarellenes?"

Nincs bizonyíték rá, hogy zsidó volt. Akkoriban több népcsoport is élt Izrael földjén. Megint hazudsz.

"De ez csak költői kérdés, részemről a beszélgetés lezárva."

De kár, pedig olyan jókat röhögtem rajtad :(

2020. júl. 4. 13:15
 42/44 anonim ***** válasza:
0%
:DDDDDDDDDDDD ez jó volt!
2020. júl. 4. 13:44
 43/44 anonim ***** válasza:
54%
Miért ne lenne semmi közük a környezetvédelemhez??
2020. júl. 4. 20:44
 44/44 anonim ***** válasza:
0%
A Fidesznek is "van valami köze" a kerékpárhoz... akkor azért kerek a logójuk?! :D
2020. júl. 6. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!