Budapestiek, haragudtok Orbánra, amiért bosszúból ott tesz alátok, ahol csak tud?
Én debreceni vagyok, és minket gazdaságilag nyilván jól érint, hogy a Fidesz politikai okokból próbál minél jobban benyalni nekünk, de valami elképesztően undorítónak találom, ahogy szándékosan kib*sz az ellenzéki városokkal, főleg Budapesttel.
Nem, nem vagyok MSZP-s, és engem nyilván nem is érint személyesen Karácsony Gergely megválasztása, de azért mégis egy országról van szó, az én országomról ès a hányinger elfog arra, ami itt megy, egyszerűen el sem tudom hinni, hogy sokan tapsolnak ehhez a rosszindulatú politikához, a fidesz ovis színtű játszmáin, azon a mérhetetlen önzetlenségen, hogy mindenki dögöljön meg, csak hadd nyomják le az ellenzéket.
Esküszöm, szégyellem magam, hogy ez megy itt és hogy sokakat nem zavar, milyen viselkedést folytat a kormánypárt, hogy ilyen feltűnően, bármiféle szégyenérzet vagy takargatás nélkül tesz alá a fővárosnak, csak mert ellenzéki vezetőt választottak.
Ti, budapestiek, mit éreztek ennek kapcsán? Függetlenül attól, milyen párthoz húztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!