Budapestiek, haragudtok Orbánra, amiért bosszúból ott tesz alátok, ahol csak tud?
Én debreceni vagyok, és minket gazdaságilag nyilván jól érint, hogy a Fidesz politikai okokból próbál minél jobban benyalni nekünk, de valami elképesztően undorítónak találom, ahogy szándékosan kib*sz az ellenzéki városokkal, főleg Budapesttel.
Nem, nem vagyok MSZP-s, és engem nyilván nem is érint személyesen Karácsony Gergely megválasztása, de azért mégis egy országról van szó, az én országomról ès a hányinger elfog arra, ami itt megy, egyszerűen el sem tudom hinni, hogy sokan tapsolnak ehhez a rosszindulatú politikához, a fidesz ovis színtű játszmáin, azon a mérhetetlen önzetlenségen, hogy mindenki dögöljön meg, csak hadd nyomják le az ellenzéket.
Esküszöm, szégyellem magam, hogy ez megy itt és hogy sokakat nem zavar, milyen viselkedést folytat a kormánypárt, hogy ilyen feltűnően, bármiféle szégyenérzet vagy takargatás nélkül tesz alá a fővárosnak, csak mert ellenzéki vezetőt választottak.
Ti, budapestiek, mit éreztek ennek kapcsán? Függetlenül attól, milyen párthoz húztok.
Megint ez az ostoba szövegelés. Mi az amiben a kormány Budapest ellenében tett volna?
Ugyanúgy és ugyanazt a bevételt veszi el minden nagyobb várostól és ugyanúgy a járványhelyzet miatt. Mindenhol az országban ugyanúgy lehet pályázni azokra a pénzekre amik ebből a keretből vannak/lesznek meghirdetve.
Folyik az Egészséges Budapest program, éppen a főváros mondta le a dél-budai centrum kórház építését, a főváros állította le a Liget beruházásait, a főváros akarta megakadályozni a csepeli nagy beruházást.
Azon kívül hogy Karigeri telesírja a facebook-ot, semmi bántalom nem éri a fővárost. Tényleg olyan hülyének néztétek a kormányt, hogy majd többet ki tud szedni a költségvetésből, mint amennyit Tarlósnak sikerült, egy olyan főpolgármester, aki az első pillanattól ellenséges médiakampányt folytat ellenük?
A nap mondata:
"Nem nyerő, hogy ellenzéki a városvezetés úgy, hogy a kormány nem ellenzéki."
:)))))))))))))))))))
orbánra, a komcsi felcsúti KISZ titkárra, már 2011 óta haragszom, akkor döntöttem el, hogy a fidesz nekem a maszop mellé kerül, a soha nem szavazok többet rá dobozba (mondjuk maszopra nem is szavaztam soha).
Az biztosítható volt, hogy a fidesz direkt alá fog tenni budapestnek, ahogy minden helynek ahol nem fideszest választanak meg. A komcsik így működnek. Így működtek mindig is.
Igen haragszunk. Karácsonyra.
Orbán állíttatta le a szuperkorház építését?
Orbán vett feleslegesen nem minősített teszteket?
Orbán verte el a Tarlós Lánchídra összegyűjtött pénzt?
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!