A MÁV-HÉV új Karácsony Gergő ellenes propaganda videója mögött a fidesz és Takony Árpi állnak hogy ezzel járassák le Gergőt?
2020. jún. 21. 13:47
1/7 anonim válasza:
Karácsony Gergely ezzel bünteti a csepelieket amiért nem fogadták be a hajléktalanokat.
Egy jó kis szervezetlen, fejetlen hév pótlós szívatással.
Hát ezt beszopták a csepeliek. Kellett nekik fideszes polgármester...
2/7 anonim válasza:
Megnéztem a videót, és nem értem sem azt, hogy miért lenne Karácsony Gergő ellenes, sem azt, hogy miért lenne propaganda.
3/7 A kérdező kommentje:
A végén Karácsony leváltására célozgatnak.
2020. jún. 21. 15:03
4/7 anonim válasza:
Bárcsak leváltanák adja a jóisten!!!
5/7 anonim válasza:
Picit tényleg szerencsétlen a megfogalmazás. (ha nem szándékosan csinálták)
Nem tudom melyik az elszomorítóbb, amikor már egy ilyen videó alatt, ami teli van szarkasztikus elemekkel már a politizálás megy, vagy az, hogy egy ilyen párbeszéd kell ahhoz, hogy több százezer emberhez eljusson?
6/7 anonim válasza:
#5 vagyok: nem azt mondom, hogy király meg jó videó, de a legtöbb magyar állami cég kommunikációjához képest üde színfolt a MÁV-HÉV kommunikációja. Még ha követnek el szándékos vagy nem szándékos baklövéseket.
7/7 anonim válasza:
Kedves csepelie! Készüljetek fel az évekig tartó pótlóbusz szívatásra.
6 perc a Boráros? Haha. Jó lesz az fél óra 40 percnek is.
Karácsony utál benneteket, így jártatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!