Fidesz hívők! 65 milliárdból tényleg egy versenypálya a legfontosabb? (szavazás)

Kérdező: "Ha ez a cél, miért nem azonnal egy gyárat építenek?"
Olvass utána: ha gyárat építenek, akkor meg az a baj, hogy olcsó bérmunkások leszünk...
Miskolcot nem tudom, de Nyíregyháza lassan Győr után következik nagyságrendileg, és igen pörgős egy város lett.
Debrecenben meg hetente adnak át valamit: kutató-központtól a strandig, irodaházaktól a logisztikai központokig, szállodákat, velodromot, lakóparkokat stb.
Ha igaz, hogy éves szinten 200 napos programmal számolnak, akkor bizony még prostiból is kevés az, amennyi "pályamunkást" te vizionáltál!
Miért, naponta új embert vesznek fel?
Vagy inkább ugyanazok fognak ott dolgozni évekig.
Debrecenben ebből semmit se látsz, csak azt hogy évek óta csinálnak valamit.
Látványstrand a nagyerdőn, majd oda járnak a koronavírusos betegek.

"Ha igaz, hogy éves szinten 200 napos programmal számolnak, akkor bizony még prostiból is kevés az, amennyi "pályamunkást" te vizionáltál!"
Vizionálnak ők 70 000 migránst a határra, gyíkembereket, akik 40 centis alagúton át közlekednek, Soros tervet, és még ki tudja mi mindent.
Ehhez képest kis túlzással sokszor még a mozdonyvezető sem ül a felcsúti kisvasúton,a csodás stadionokban 1-200 ember lézeng és az önkormányzatok belerokkannak a fenntartásukban.
Mégis mivel töltenének meg 200 napot? Van pár számottevő sorozat a GP-n kívül, de egy versenyhétvégén tartják a legtöbb futamait, betétfutamként.
A Hungaroring tavaly 25 főnyi alkalmazottal üzemelt. A pályamunkások csak a versenyhétvégéken, meg edzéseken teszteken szolgálnak, nem állandó alkalmazottak.
Zalaegerszegen most épült a tesztpálya,50 milliárdból ( milyen meglepő, Lölö építette!),amit a BMW is használni fog. Az kifejezetten gyári tesztpálya, több féle úttípussal. Nem fognak helyette egy versenypályára menni tesztelni.

"Zalaegerszegen most épült a tesztpálya,50 milliárdból ( milyen meglepő, Lölö építette!),amit a BMW is használni fog. Az kifejezetten gyári tesztpálya, több féle úttípussal. Nem fognak helyette egy versenypályára menni tesztelni."
Úgy legyen!
De azért mérget ne vegyél rá...

"ma 20:22"
Biztosra veheted.
Csak az önvezető autóknak épített a BMW közel 40 milliárdból magának tesztpályát pát éve a cseheknél.
De egy utcai autót egy versenypályán tesztelni pont annyira lenn értelmes dolog, mint egy F1-es autó tesztje a budapesti belvárosban, vagy egy vidéki földúton. ( És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy nem véletlenül nincsenek F1-es futamok MotoGP pályákon és viszont. ) Kb így néz ki egy BMW-s modell tesztelés: [link]

"De azért mérget ne vegyél rá..." - én szóltam...
Az Audi - saját pályán - Győrben tesztel.
Sajnos a zalaegerszegi létesítménynek - egyelőre - semmilyen konkrét partnerkapcsolata nincs!
Nagyobb a valószínűsége hogy Nánáson BMW motorokat fognak tesztelni, mint hogy önvezető BMW gépkocsikat Zalaegerszegen!

""Egyetlen visszaküldött ívet sem olvasnak el."
Erre mi a bizonyíték?"
"Pld. hogy senkinek sem engedik megnézni őket, nem ellenőrizheti senki azokat az eredményeket amiket ők állítanak."
Nem mondhatod, hogy senkinek sem engedik megnézni őket, amíg mindenki meg nem próbálta megnézni. Én pl. még nem próbáltam. Te?
"mi a bizonyíték arra, hogy elolvassák?"
Én nem mondtam, hogy van rá bizonyíték. Sőt, azt se mondtam, hogy elolvassák. Csak megkérdeztem, hogy mi a bizonyíték az ellenkezőjére. De úgy látom, nem tudod. Akkor meg miért hinném el azt, amit te mondasz?

37: szépen bebizonyítottátok, hogy erre semmi szükség: egy eget verő pénzpazarlás, értelmetlen papírpazarlás, értelme semmi!
Egyik oldalnak sincs sem meggyőződése, sem hite, sem bizalma ehhez az egész ostobasághoz; és ez így van jól.

"szépen bebizonyítottátok, hogy erre semmi szükség"
Mivel bizonyítottam be? Azzal, hogy feltettem egy kérdést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!