Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéknek milyen javaslat...

Az ellenzéknek milyen javaslatai vannak azzal kapcsolatban, hogy javuljon Borsodban a közbiztonság?

Figyelt kérdés

2020. jún. 20. 22:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szét kell ütni mindenkit.
2020. jún. 21. 08:43
 12/23 A kérdező kommentje:

Ha kormányváltás jönne, akkor csak kéne tudni az elképzelésüket a témában, nem? Gondolkodjunk már.

2020. jún. 21. 10:33
 13/23 anonim ***** válasza:
7%
2020 van,leghamarabb 2022-ben jöhet kormányváltás, akkor két évig had ne ezen kattogjun már. Szóval a fidesz mit csinált eddig brosodban,és mit fog még 2022-ig ?
2020. jún. 21. 12:14
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
Borsodi a családom. Őszintén szólva nem tudom, mit csinálnának, de azt tudom, hogy a kormány is csak rontott a helyzeten. Ugyanúgy kinyalják a sggüket ezek a nagy konzervatív, keresztény, magyarbarát önkormányzatok, mintha liberálisok lennének. Kell nekik a könnyű szavazat. Úgyhogy én a fideszesek helyében mélyen hallgatnék, ha a cigány témáról van szó, mert itt szembe köpik magukat.
2020. jún. 21. 20:30
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de miért az ellenzéket szapulod? 10 éve nincsenek döntései helyzetben vagy közpénz közelében. Olajos Pintér nem azt mondta, hogy 2 hét alatt rend lesz? Eltelt 10 év és nem hogy rend nincs, de vidéken (én Hevest és Borsodot ismerem közelebbről) sokkal rosszabb a helyzet. A Fidesznek milyen elképzelései vannak? Minél szegényebbek az emberek, annál jobban kétségbe esnek. Hol van az a sok százmilliárdnyi euró, amit Brüsszel oktatásra, felzárkóztatásra küldött? Csak nem a stadionokban meg Mészáros, Tiborcz bankszámláján? Az eszedbe sem jut, hogy amit a NER pajtásai zsebre tesznek, az nem csak kopás, hanem lopás a szegényektől? Egyébként ha ismernéd a Google-t, ezt a kérdést sem tetted volna fel: nincs olyan, hogy ellenzék, olyan van, hogy ellenzéki pártok. Hogy melyik mit javasol, azt elolvashatod. Ami nagyjából közös lesz, az a fidesz rablóhadjáratának megállítása, hogy legyen pénz az ország gatyába rázására.
2020. jún. 25. 14:29
 16/23 A kérdező kommentje:
Miért akkora probléma, ha ezzel kapcsolatban ismerni szeretném az ellenzék álláspontját? Helyette olvasom itt a fideszről szóló dolgokat. Nem az érdekel, hanem AMI A KÉRDÉSBEN SZEREPEL. Érthető már?
2020. jún. 25. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, ez így nehéz lesz, de elismétlem. Nincs olyan, hogy ellenzék. Vannak ellenzéki pártok. Van a liberálisabb gazdaságpolitikát támogató Momentum, a baloldali MSZP, a semmilyen beazonosítható gazdaságpolitikai irányzatot nem pártoló Mi Hazánk, az elvileg zöld LMP, a fogalmatlan-inkább balos DK és olyan független képviselők, mint Hadházy, aki szociálisabb érzelmű jobboldali, Szél, aki nem tudom milyen meg Szabó Szabolcs, akit én ballibnek látok. Ők nem egy halmaz. A gazdaságpolitikától függ, hogy mit gondolnak a felzárkóztatásról, a közbiztonság alapja ugyanis ez. Ajánlom a Google-t, komoly politikai elemzéseket itt ne fogsz találni.
2020. jún. 25. 16:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Értem, tehát nem lehet elvárás, hogy valakinek valamiről fogalma van,a mi ellenzéki ötlet.
2020. jún. 25. 16:28
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem érted, immáron másodszorra bizonyítod, hogy funkcionális analfabéta vagy.

A Momentum a közbiztonságról (közbiztonság és határvédelem): [link]

Hadházy Ákosnak a Facebook-oldalát ajánlom. Ha eddig 150 korrupciós ügyet nem derített fel, akkor egyet sem (ez is a közbiztonság része). Illetve itt találsz további infókat: [link]

MSZP: [link]

Az LMP főleg Olajos Pintért kamu adatait cáfolva mondta el a véleményét: LMP+közbiztonság a Google-be és kijön egy csomó találat.

Egyébként már a kérdést is rosszul tetted fel. Most azt írod, hogy van-e ellenzéki ötlet. Persze, innen-onnan (lásd linkek) össze lehet szedni ötleteket, de azért a spanyol viaszt nem kellene feltalálni. Mivel a Fidesznek vannak a legtanulatlanabb, leglecsúszottabb szavazói, az ő érdekük ennek a rétegnek a duzzasztása, de mindenképpen vacak helyzetben hagyása (meg különben nem lehetne krumplival szavazatot venni).

[link]

Épp ezért nem lép fel az ebből a rétegből származó bűnelkövetők ellen a Fidesz: nem merik magukra haragítani őket. A nagymenő gazdasági bűnözők meg ők maguk :) Lásd OLAF-vizsgálatok, rengeteg korrupciós ügy. Szóval nekem az rajzolódik ki, hogy amit te egy kalap alá veszel ellenzékként, az elsősorban ezeket a folymatokat akasztaná meg. Remélem ezt elfogadod "ötletként".

2020. jún. 25. 19:33
 20/23 A kérdező kommentje:
Elolvastam őket, de ezeket az általánosságokat (több rendőr, több képzettebb rendőr, önkormányzati rendőrök) minden évben elpuffogtatják, szóval nem különben egy Fidesztől. A statisztikák terén pedig téved a Momentum, mert úgy fest, hogy a bűnnek van színe Borsodban. Arról pedig egyik párt sem ír, hogy szélesebb jogkört kapnának a rendőrök, egyszerűbb adminisztrációval, hogy hatékonyabban tudjanak fellépni, amire pl Borsodban szükség van.
2020. júl. 1. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!