Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha választhatnátok még 50 év...

Ha választhatnátok még 50 év FIDESZ uralom között vagy egy véres polgárháború között mit választanátok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 22:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
22-es, nyogodj meg, nemcsak fotelból fogok, ha lesz rá lehetőség és alkalom!
2020. jún. 20. 20:18
 22/31 anonim ***** válasza:
23%
A baloldali polgárháború elmarad az eső és/vagy a hideg nyár miatt.
2020. jún. 20. 20:19
 23/31 anonim ***** válasza:
29%
Van a béna pesti tüntető (mint TE) meg van a vandál import antifa.
2020. jún. 20. 20:29
 24/31 anonim válasza:
72%
Kedves kérdező. Szerencsére nem tudjuk és ne is tudjuk meg, milyen egy véres polgárháború. Milyen, amikor a semmiért lemészárolják a családod, agyonlövik gyermeked. Mert az ilyen.
2020. jún. 26. 07:15
 25/31 anonim válasza:
71%

Ez sajnos egy irányított kérdés azt feltételezve, hogy nincs más út.

Lehet bármennyire gyűlölni a jelenleg regnáló csapatot, az emberek döntő többsége akkor is a "békét" választaná ... ha csak ez a két választási lehetőség lenne. A kérdés kicsit manipulatív, mert azt sugallja, hogy ha nem a Fidesz marad hatalmon, akkor "véres polgárháború" marad csak számunkra. De szerencsére nem így van, vannak egyéb alternatívák is. Harmadik választási pontként beilleszteném a "Nem a Fidesz" lehetőséget is. Az valósabb arányokat mutatna és lehetőséget adna a békés nemfidesz szimpatizánsoknak is válaszadásra.

2020. jún. 26. 09:38
 26/31 A kérdező kommentje:
Én csak ezt a kérdést kíváncsiságból tettem fel hogy meglássam meddig lennének képesek elmenni az emberek hogy ne a FIDESZ legyen hatalmon.
2020. jún. 26. 09:43
 27/31 anonim ***** válasza:
83%

Ez a "kérdés" egy hamis dilemma. Nem hiszem, hogy kíváncsiság vezérelt, hanem provokáció. Tudod ez a baj ezekkel a konzultációs kérdőívekkel is, hogy értelmileg rombolja magyarságot.

Tessék, ebből fejlődhetsz

[link]

2020. jún. 26. 11:19
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem nagyon lehet azt már tovább rombolni szerintem. :) Csak egy jót akartam a kommenteken szórakozni.
2020. jún. 26. 11:23
 29/31 anonim ***** válasza:
16%

Na ezt már elhiszem :)

Ez inkább a valós motiváció.

Egy idézet azért ide illik, sajnos, már nem tudom, melyik zene tanár volt, akinek a szavait megjegyztem:

"Az igénytelenseg lefelé nyitott skáláján nincs az a pont, amit ne lehetne alul múlni."

2020. jún. 26. 11:30
 30/31 Botond1999 ***** válasza:
23%

Hagyjuk már azt a butaságot, hogy itt Fidesz-KDNP kormányzás van, mert nem az van. A KDNP egy fantompárt, mérhetetlenül kicsi.

És azt is felejtsük el, hogy az emberek azért szavaztak Orbánra, mert nem kérnek a ballib oldalból. Amíg a média 99,9%-a a Fidesz kezében van, és amíg a pártatlannak hazudott szervek (ügyészség, rendőrség, Állami Számvevőszék, médiakuratórium, Versenyhivatal stb.) is a Fideszt szolgálják, addig itt nem lesz más a kormányfő.

2020. jún. 27. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!