Csak én vettem észre a sok hasonlóságot a Soros és a sátán szavakban?
Figyelt kérdés
Mindkettő s betűvel kezdődik. Mindkettő 5 betű. Mindkettőben 2 magánhangzó van összesen. Mindkettőben csak 1 féle magánhangzó van. Mindkettőben a második és a negyedik betű magánhangzó. Szerintem ez nem véletlen. Bencsik is megmondta a Soros és a sátán nem véletlenül alliterál! EZ VESZÉLYES!2020. jún. 18. 21:45
1/8 LazyJones válasza:
Az semmi, ha belegondolsz, ha a SÖR szóhoz hozzáadunk egy betűt, a másik hármat meg megváltoztatjuk, azt kapjuk, hogy MAMA.
2/8 anonim válasza:
Örvendetes, hogy másnak is feltűnt a hasonlóság. A sorosisták pedig sátánisták. Patás ördög, de mi pont ezért szeretjük. Soros és az ő ördögi terve. Az meg, hogy meghalunk nem gond, mert a pokolban spekulált milliárdokból finanszírozzák a rock zenét és a jó piákat, bűnös élvezeteket.
3/8 anonim válasza:
Nemcsak te. Van még pár hozzád hasonlóan erőlködő.
5/8 anonim válasza:
Akkor ezt figyeld
iSTeN
SáTáN
Látod, ebben is pl megyegyeznek a mássalhangzók.
Amúgy valahol olyat hallottam, hogy a romák hite szerint az Isten, és az Ördög ugyanaz; és Devlának nevezik asszem. (Én ezeket nem tudom.)
6/8 anonim válasza:
*sőt
puszil-puszit
ölel -0l
szer+etet
gyűl+ö13t
7/8 anonim válasza:
*puszil-pusztít , így akartam írni
8/8 anonim válasza:
Saras
Sörös
Sebes
Savas
Ja, tök véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!