Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nők miért Liberálisabbak ?

A nők miért Liberálisabbak ?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre , hogy a nők sokkal liberálisabbak , mint a férfiak ez miért van ? Én még mindig rosszul leszek , ha meglátok két b*zit vagy én még mindig azt mondom a fehér emberhez egyedül a Zsidók érnek fel a többi az alsóbb rendű , mint ha egy Papucsállatkát hasonlítunk egy emberhez. Viszont ezek a nők 99%-nál tök elfogadott, hogy a néger is ember meg a meleg is és ők csak színesítik a társadalmunkat......

2020. jún. 15. 17:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
Mert a nők elsősorban érzelem központúak és nem racionálisak.
2020. jún. 15. 17:40
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszem, hogy úgy lenne, ahogy mondod. Legalábbis az én környezetemben vannak ilyen meglátással férfiak és nők is, kb. ugyanannyi.
2020. jún. 15. 17:41
 3/20 anonim ***** válasza:
28%
A liberalizmus és a rasszizmus két szélsőség, közte helyezkednek el a józanul gondolkodó emberek. Valóban, a néger és a meleg is ember. A négerek között is van sok rendes ember, illetve a melegekkel sincs baj, ha nem nyilvánosan csinálják és nem reklámozzák magukat.
2020. jún. 15. 17:42
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet abban valami, hogy érzelmi alapon könnyebben azonosulni tudnak dolgokkal.

Egyébként nem kell ahhoz liberálisnak lenni, hogy valaki elfogadjon másokat. Az ellenségeskedés meg nem igazán vezet sehova. Lehet tőled meg más van rosszul, mert mondjuk kövér vagy, vagy nagy az orrod. Na és akkor, nem kell nézni és meg van oldva. Mindemellett keresheted te azok társaságát akikkel úgy érzed hogy jobban kijönnél, meg lehet ezt elég jól oldani szerintem.

2020. jún. 15. 17:48
 5/20 anonim ***** válasza:
64%

A kérdés utáni leírás alapján szerintem te egy feminista vagy aki provokál.

"A nők miért Liberálisabbak ?"

Mert a nőkre inkább jellemző a kollektivista gondolkodás, míg a férfiak elsősorban kompetencia alapján mérik fel hogy a csapatban kinek mi a jussa (kivéve ha nő kerül a csapatba, akkor mindegyik elkezd engedményeket tenni neki - akár tudatosan akár nem -, ami drasztikusan megváltoztatja a dinamikát).

2020. jún. 15. 17:58
 6/20 A kérdező kommentje:
Ezzel mellé lőttél nem vagyok feminista és nem is provokációnak szántam a kérdést csupán azt vettem észre, hogy a nőkre inkább jellemző a Liberális eszme , mint a férfiakra . Nyilván kivétel akad mind a két nemben de általánosságban szerintem ez a jellemzőbb.
2020. jún. 15. 18:03
 7/20 anonim ***** válasza:
45%

Azért,mert volt,amikor a nőket is elnyomták.

A fehér,heteró,keresztény,konzervatív férfi pedig mindig csak másokat nyomott el.

Ezen a csoport azt szeretné,ha a mai világ is így működne,hogy nekik örökre előjogaik legyenek,még világ a világ.

2020. jún. 15. 18:30
 8/20 anonim ***** válasza:
26%
Az én környezetemben éppenséggel távol áll a legtöbb nőtől a liberalizmus. De mint saját magára keres. Ezt azért említettem meg mert amit észre vettem az hogy a kimondottan liberális egyének általában szülei pénzén tengődő vagy állástalan fiataloknál fordul ez elő.
2020. jún. 15. 19:41
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk ha rosszul leszel amikor meglátsz két meleget ,vagy egy négert,akkor lehet ,hogy nem a nőkkel van a probléma,hanem te vagy..őő...kicsit "más". Úgyértem ketyós .
2020. jún. 15. 19:50
 10/20 A kérdező kommentje:
A fehér ember tudja csak előre vinni a világot . Bocsánat a fehér jobboldali emberek a mai világban. Minden fehér találmány vagy zsidó a feketék meg semmit nem értek el aminek gyakorlati hasznai is van illetve nem pontosabban megfogalmazva a világot működtető dolgok azok mind fehér találmányok
2020. jún. 15. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!