Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Deák Dánielről,...

Mit gondoltok Deák Dánielről, ifj. Lomnici Zoltánról, Bakondi Györgyről és Müller Cecíliáról?

Figyelt kérdés

2020. jún. 14. 19:57
1 2 3
 21/26 Fizikakedvelő ***** válasza:
93%
Lomnici és Deák Dániel számomra továbbra is egyoldalú kormányzati "alátámasztók". Kifejtettem miért gondolom így. Szlávik János ellenben infektológus, véleményem szerint értelmesen közöl, és akár tudományos oldalról is megvilágítja a problémákat(persze finoman csempész be szakkifejezéseket szövegébe, pont megfelelően). M
2020. jún. 17. 22:17
 22/26 Fizikakedvelő ***** válasza:

#18: Kétlem. Nagyon kétlem. Véleményem szerint ún. "háztáji" szakértők vannak(mindkét oldalon, sajna), készen arra, hogy bármikor teljes mellszélességgel álljanak ki a kormány(vagy az összefogáspárti ellenzéki narratíva) mellett, akkor is, ha szakértői szemmel egyértelműen vannak kritizálható pontok.( például a migrációs problémákról és Soros György szerepéről való leegyszerűsített kampány, amely esetén megintcsak nem az volt a kedves szakértők célja, hogy a választópolgárnak emészthetően mégis összetetten feltárják az összefüggéseket, hanem hogy megvédjék és ő maguk is alkalmazzák a bulváros fogalmazást és a sorosozást)

Vannak az ellenzéki sajtó által "lekaraktermészárolt" hozzáértők, akiket viszont szívesen hallgatok és megbecsülök. Nógrádi György például éleseszű és határozott véleményem szerint, kár, hogy volt egy fatális ballépése, amit közöltek is(életrajzában emlékeim szerint több kétes pont is volt).

2020. jún. 17. 22:28
 23/26 anonim ***** válasza:
80%
Müller Cecília olyan, amilyen, a többi meg felejthető!
2020. jún. 18. 12:58
 24/26 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem jól teljesítenek...
2020. aug. 4. 12:09
 25/26 anonim ***** válasza:
16%
Provokáció miatt jelentettem a kérdést.
2020. aug. 12. 10:03
 26/26 anonim ***** válasza:
73%

Deák Dániel: Párszor láttam, tipikus kormánymédia keze alá dolgozó propaganda tömegember, nem tudok egyéni teljesítményt társítani a nevéhez.

Másik kettőt nem ismerem, de gondolom ők is hasonló kormánypropadandisták (névről hallottam csak)

Müller: Kinézetre, viselkedésre bárki kedves nagymamája lehetne, bár a megnyilvánulásai néha kicsit félkegyelműek, még akkor is, ha kijár minden tisztelet a kormánnyal nem szimpatizáló emberként is minden szakmaiteljesítményéért. Elnézem neki, hogy nem bővelkedik előadókészségben, nem is ez az elsődlegesfeladata. Aranyos néni, és nem ő választotta, hogy odatették. A munkájának pedig párszázalékát adja a nyilvános beszéd, amelyre való képesség nem függ össze a szakmai teljesítménnyel, tudással.

2020. dec. 10. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!