Normális ez a BBC riporternő, aki Varga Juditot kérdezi? Mi a véleményetek róla? Ennyire nem járathatja le magát a BBC!
2020. jún. 14. 18:17
11/14 anonim válasza:
#10 Szóval nem láttad a riportot. Értem. Minek is, hiszen a haverjaid készítették, elég neked azt tudni amit ők mondanak róla.
12/14 anonim válasza:
Milyen haverjaim ? Olyan egyszerűek vagytok,hihetetlen .. megnéztem a riportot ,láttam már jobbat/színvonalasabbat,de semmi hű meg ha nem volt benne . Azt hittem valami vérlázító kérdések leszek Varga Judit maszturbálási szokásairól,vagy esetleg megvádolták azzal,hogy kiscicákat vérét issza teliholdkor,erre ez a mocsok ballipsi ááálat olyanokat mert kérdezni,hogy mikor fog véget érni a veszélyhelyzet 🤷♂️
14/14 anonim válasza:
Elfogult riporter, ismétlődő kérdések, ez szakmailag elfogadhatatlan. De egy átlagos m1-beszélgetéshez képest a kanyarban sincs. Lásd: Karácsony-interjú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!