Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Czeglédy Csaba cége eddig...

Czeglédy Csaba cége eddig mennyi fideszes lopást számolt fel? Visszahozták az árukat a 100 milliós megbízások?

Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 22:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
kicsit drága hobbid van, 100 millás szerződésekkel múlatjátok az időt
2020. jún. 15. 08:41
 12/34 Micimacko67 ***** válasza:

Én az ilyen ütödötteken szórakozom, mint te! Akinek nincs más elfoglaltsága péntek éjszaka, mint zagyva kérdéseket böfögjön fel...

Más értelmes ember a barátaival vagy a családjával van ilyenkor...esetleg bulizik..vagy dolgozik...

Neked egyik se jött össze...?

2020. jún. 15. 08:47
 13/34 A kérdező kommentje:

:DDD csak ne felejts el üvöltve visítani amikor mészáros 50 forinttal drágább ajánlata nyer valamin :DD

bolsimackó :DD czeglédyiről dalolj :D

2020. jún. 15. 09:07
 14/34 Micimacko67 ***** válasza:

Te ettől most jobban érzed magad? Szebben süt rád a nap? Kapsz kockacukrot a napvégén a gazdádtól? Amiért pitizve, farokcsóválva hozzá dörgölőzöl? Megint jól odamondogattál a gonosz libsiknek...

Szánalom vagy...

2020. jún. 15. 09:14
 15/34 A kérdező kommentje:
ja, hogy baj ha zavar a közpénz nyílt és pofátlan lopása?
2020. jún. 15. 16:25
 16/34 Micimacko67 ***** válasza:

Nem tudom, hogy hol vagy éppen, de most menekülj onnan azonnal...mert rád szakad a mennyezet akkora hazugságtól...

Ha ennyire aggódsz akkor aggódj már a Rogánék által elszórt pénzek miatt is!

2020. jún. 15. 16:32
 17/34 A kérdező kommentje:

ha ennyire agóóóccc :(((( bolsimacikának fizikai fájdalmat okoz ha balliberális korrupcióról kell beszélni

áruld már el nekem, hogy kinek fizettek ki 100 millió forintot nemrég, pont a rogánnal kapcsolatos "elszórt pénzek" felderítése kapcsán, majd egy foritot nem tudott visszaszerezni?

2020. jún. 15. 16:41
 18/34 Micimacko67 ***** válasza:

Te biztos tudod...

De tudod mit, legyen igazad...rohadjon rá mindenkire a műanyag lakat aki közpénzt lop! Egyetértesz? Akar fideszes, akar baloldali!

Egyetertesz?

Vagy teged csak Czeglédy zavar...?

2020. jún. 15. 16:51
 19/34 A kérdező kommentje:
miért terelsz bolsimaci? czeglédy a téma
2020. jún. 15. 22:10
 20/34 Micimacko67 ***** válasza:

Én elmondtam, ha Czeglédy korrupt...akkor bűnhődjön!

Hasonló egyértelmű álláfoglalás lenne tisztessèges a te részedről is...de hát ti és a tisztesség még hírből sem ismeritek egymást....

2020. jún. 16. 05:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!