Czeglédy Csaba cége eddig mennyi fideszes lopást számolt fel? Visszahozták az árukat a 100 milliós megbízások?
Én az ilyen ütödötteken szórakozom, mint te! Akinek nincs más elfoglaltsága péntek éjszaka, mint zagyva kérdéseket böfögjön fel...
Más értelmes ember a barátaival vagy a családjával van ilyenkor...esetleg bulizik..vagy dolgozik...
Neked egyik se jött össze...?
:DDD csak ne felejts el üvöltve visítani amikor mészáros 50 forinttal drágább ajánlata nyer valamin :DD
bolsimackó :DD czeglédyiről dalolj :D
Te ettől most jobban érzed magad? Szebben süt rád a nap? Kapsz kockacukrot a napvégén a gazdádtól? Amiért pitizve, farokcsóválva hozzá dörgölőzöl? Megint jól odamondogattál a gonosz libsiknek...
Szánalom vagy...
Nem tudom, hogy hol vagy éppen, de most menekülj onnan azonnal...mert rád szakad a mennyezet akkora hazugságtól...
Ha ennyire aggódsz akkor aggódj már a Rogánék által elszórt pénzek miatt is!
ha ennyire agóóóccc :(((( bolsimacikának fizikai fájdalmat okoz ha balliberális korrupcióról kell beszélni
áruld már el nekem, hogy kinek fizettek ki 100 millió forintot nemrég, pont a rogánnal kapcsolatos "elszórt pénzek" felderítése kapcsán, majd egy foritot nem tudott visszaszerezni?
Te biztos tudod...
De tudod mit, legyen igazad...rohadjon rá mindenkire a műanyag lakat aki közpénzt lop! Egyetértesz? Akar fideszes, akar baloldali!
Egyetertesz?
Vagy teged csak Czeglédy zavar...?
Én elmondtam, ha Czeglédy korrupt...akkor bűnhődjön!
Hasonló egyértelmű álláfoglalás lenne tisztessèges a te részedről is...de hát ti és a tisztesség még hírből sem ismeritek egymást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!