Vesztek fel maszkot bevásárlásnál, tömegközlekedésnél? Ha igen miért/miért nem?
Érdekel milyen arányban vagyunk
Ne essetek egymásnak😂😂🦠
14
Mások már leírták, mi a gond a maszkkal. A 2 méteres táv ugyanilyen látszatmegoldás. Így bevédik a seggüket a döntéshozók, mondván, hogy "de hát mi betartattuk a szükséges óvintézkedéseket, nem a mi hibánk" stb.
Ne legyél naiv; egyszerű, józan paraszti ésszel kell csak gondolkodni.
"De azt bizonyítja,a maszkos az orra feletti részen eregette a cuccot"
De te nem látsz a szemedtől ember???? Hát hasonlítsd már össze a mennyiségeket! Sokkal de sokkal több cucc jön ki a baloldali felvételen, ahol nincs maszk az emberen. A videó leírását is olvasd már el.
"Ne legyél naiv; egyszerű, józan paraszti ésszel kell csak gondolkodni."
Én tudod a tudományban hiszek, nem pedig a józan paraszti észben. A tudományos eredmények tudod nem a józan paraszti észnek köszönhetők...
De hiába beszélek én itt az ostoba, tanulatlan embereknek...
Érkezett válasz szép számmal nem gondoltam volna hogy ennyien szavaztok szóval köszi mindenkinek😊elég érdekes kép jött ki, nem gondoltam hogy ennyien nem hordunk. Amúgy az előttem lévőnek:
Szivj bele egy cigibe vedd fel a maszkot és fújd ki. Ugyan úgy kijön oldalt meg felül, nem tűnik el a füst🤔
26: Bravó, rossz példa! Az ugye megvan, hogyha a cigifüstöt belefújod a kendőbe, akkor kendőn látható nyoma van az ott felfogott szennyezőanyagoknak? Konkrétan beszíneződik sárgásra/barnásra.
Nem a gáz tűnik el, amit kifújsz, te észlény, hanem a benne lévő szennyezőanyagok egy része fennakad a maszkon/kendőn/akármin ami a szád előtt van.
Persze megint le leszek pontozva, de azért remélem van még itt aki tud egy kicsikét is gondolkozni, és nem ilyen tudománytagadó idióta, mint az itteniek egy része.
"ja ,a mennyiségeket,csakhogy a vírus olyan apró h a maszk mellett kiszuszakolt mennyiség is bőven elég a fertőzéshez.."
Ja persze, mert te a 8 általánosoddal vagy valami bölcsészdiplomával ezt így megmondod. Akár tagadod, akár nem: tény, hogy kevesebb szennyezőanyagot juttatsz a levegőbe, ha eltakarod a szádat.
Még egy példa: Japán. Japánban az emberek igen nagy része hord maszkot az utcán és tömegközlekedésen, és mit ad Isten? A fertőző betegségek sokkal kevésbé terjednek ott, mint más országokban. A koronavírust is megúszták olcsón, pedig alig hoztak korlátozó intézkedéseket. Ők az elő példa arra, hogy a maszkviselésnek igenis van értelme!
Rajta, tagadd továbbra is a valóságot :))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!