Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek nincsenek...

Az ellenzékieknek nincsenek elveik csak a bukjon a Fidesz?

Figyelt kérdés
Sok ellenzéki képes akár DK-s ra is szavazni csak ne a Fidesz legyen. Undorító. Az az egyetlen elvetek, hogy ne a Fidesz? Kádár után jött Gyurcsány utána Orbán ti meg megint rosszat akartok hatalomra tenni? Szerintem több kéne mint a takaroggy Orbán!
2020. jún. 12. 20:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
38%
" csak ne a Fidesz legyen. Undorító. ..." Az undorito nem igazán politikai kategoria. Mindenkinek személyes dolga, hogy mit tart undoritonak! Senki másra nem tartozik. Gondolj csak arra, hogy egyesek megeszik a taknyukat amikor kibányásszák. Másoknak ez undorito. Nem tudom te melyik csoportba tartozol?
2020. jún. 12. 21:54
 22/27 anonim ***** válasza:
37%
Nagyjából annyi elvük van mint a fidesznek: pénz és hatalom!
2020. jún. 12. 22:02
 23/27 anonim ***** válasza:
45%

Kényelmesen kihagytad a szöveg többi részét.

Azért mond már, nem akarsz Fideszt, nem akarsz összefogást. Akkor mégis mit? Más opció jelenleg nincs! (nyilván jó lenne, ha Gyurcsány eltakarodna Orbánnal együtt, de aligha fog megtörténni)

Sültgalamb nem fog a szádbarepülni!

Várhatsz egy tökéletes pártra, de addig biztosan semmi se fog változni. Mégha meg is jelenne egy, az a torz választási rendszerben, sajtóperekről sem visszariadó lejáratások közepette, még vagy egy tucat párt mellett aztán biztosan sok sikere lenne.

2020. jún. 12. 22:08
 24/27 anonim ***** válasza:

"Van programjuk de a szavazóikat nem érdekli csak, hogy ne a Fidesz legyen."

Látom nem esett le, hogy a Fideszre céloztam...

2020. jún. 12. 22:10
 25/27 anonim ***** válasza:
59%

Lehet elvtelennek hívni az ellenzéki szavazókat, meg azt szemre vetni, hogy hogy kormányoznia ennyi párt együtt, de jelenleg két lehetőség van:

A fideszes képviselők pártfegyelem szó alatt droidként szavaznak és nem képviselik a választók felét (!)

vagy

Az ellenzékiek összedolgoznak megbeszélik a problémákat, figyelembe veszik a másik érveit (igen még a fideszesekét is mert az össz ellenzéknek nem lenne kétharmada)....hmm csak nem úgy hangzik mint ahogy egy parlament működik? *meglepett arcú pikachu kép*

Szóval ezek közül lehet választani és nekem bizony a második a szimpatikusabb.

2020. jún. 12. 23:07
 26/27 anonim ***** válasza:
62%
Na mer a fidesz szavazóinál aztán véletlenül sem az van hogy "addig se Gyurcsány van" meg "legalább nem jön ide a migráncs". Nekik aztán vannak "elveik". Ha Gyurcsány ellop 20 millát akkor rohadt féreg hazaáruló aki tönkretette az országot, ha Mészáros ellop 500 milliárdot, akkor "sebaj, legalább magyar kézen marad a pénz". Ennyit a fideszes "elvekről". Nekik annyi számít hogy ne ellenzék legyen, az meg hogy az ellenzék amúgy jóval kevésbé lenne rossz mint a Fidesz az nem lényeg.
2020. jún. 13. 00:50
 27/27 A kérdező kommentje:
25 Teljesen igazad van ebben mondjuk annyi kivétellel, hogy a saját szavazóik érdekét sem nézik. Tényleg jobb lenne még egy összefogás is. 26 SZerintem sok Fidesz szavazót zavar Lölő sőt biztos. Csak valamért szemet hunynak.
2020. jún. 13. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!