Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak! Mit gondoltok...

Baloldaliak! Mit gondoltok Gyurcsány Ferenc meggazdagodásáról? Szerintetek korrekt?

Figyelt kérdés
A rablóprivatizáción meggazdagodott Gyurcsány és holdudvara sok- sok 100 és 100 milliókat tüntetek el.

2020. jún. 11. 22:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Mit privatizált Gyurcsány??? Az első Fidesz kormány minisztere volt a lebonyolítója, hallottál valaha is a Torgyánról? Aki Chiléből hozatott télen cseresznyét? Vagy még előbb, Antall József és Boros? Ők is privatizáltak és megrabolták a magyarokat!
2020. jún. 12. 00:17
 22/24 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy engem érdekel, hogy hogy lophatta össze magát, ha a cége, akkor volt a legsikeresebb, amikor nem is kormányzott? A logikus az lenne, hogy az ember akkor szakít, ha minél közelebb van a kormányhoz. Ennek ellenére Gyurcsány cégei 2000-es évek előtt nőttek komolyabban, míg 2000 után alig.

Ezzel szemben Mészáros 2010 előtti cégét csődbe vitte és csak akkor lett hirtelen "zseni", amikor a fidesz került kormányra.

Gyurcsány-kormány jó pár dolgot szarul csinált, de ő valószínűleg nem lopott.

2020. jún. 12. 02:06
 23/24 Sunshinedoll ***** válasza:
71%

Hihetetlen egyesek gondolkodása komolyan.

"Gyurcsány baloldalinak vallja magát! XY baloldali! Akkor xy biztosan korrektnek tartja Gyurcsány lopását!" Gratuálolok :D

Én személy szerint baromira unom a Gyurcsányozást. Azt se értem, Gyurcsány minek erőlködik még, azt se értem, a Fideszesek miért Gyurcsányoznak még mindig. Nem hallottam még Fideszeses érvelést, amibe nem került volna elő Gyurcsány. Hagyjkmárgyurcsányt. 10 éve Fidesz van.

Én minden korrupt politikust elítélek, vallja az magát akármilyen nézetűnek. Az, hogy Gyurcsány lopott nem jelenti azt, hogy akkor Orbán is lophat. Vagy nem tudom, szerinted ha egy miniszterelnök lop csal és hazudik, akkor onnantól kezdve a többi miniszterelnök is megteheti, mert hát "másiseztcsinálta"? Vagy más is csinálta ezt durvábban?

Nem lehetne, hogy olyat választunk, aki nem lop meg nem csal meg nem hazudik?

Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy Gyurcsány lopásai mind mértékben mind arcátlanságban eltörpülnek a Fideszes lopások mellett. Nem értem, hogy ha valakit felháborít Gyurcsány lopása, a Fideszes lopásokkal miért nincs (látszólag) semmi baja. Bár nyilván 1 forint ellopása is túl sok, ha adófizetők pénzéről van szó.

2020. jún. 12. 08:23
 24/24 anonim válasza:
60%
PEDAGÓGUS.
2020. jún. 29. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!