Szerintetek az ember (jelen esetben Gyurcsány Ferenc) képes változni?
Najó, elég csak annyit mondanom hogy 2006, és mindenki tudja miről beszélek. Azóta sokminden történt, Gyurcsánynak indult youtube
csatornája, és nem tűnik ellenszenves embernek, bár lehet hogy ez mind egy hatalmas terv része. Én fogalmam sincs mit higyjek,
csak 17 éves vagyok, de a videók alapján meg merem kockáztatni hogy szimpatikus ez az ember. Bár néha fel vélek fedezni
elég sok politikus vonást, ami visszataszít, de összességben szerintem jó arc az öreg. Ugye amikor ő volt az elnök
hallhattunk olyat hogy a szekilövetős brigádot direkt szervezte ő, meg hogy magyargyűlölő, meg borzasztó sok
rossz dolgot művelt. Én akkoriban még kisgyermek voltam, akit ugye nemérdekelt az ilyesmi, de ahogy idősödök szeretem
tudni hogy mi történik a világban.Én csupán egy kissé öregedő egyszerű tiszta embert látok, aki politikus, de van egy olyan érzésem hogy nincs igazam, ezért Adjatok nekem választ!
Kérlek ne küldjetek el a halál f@szára ha rosszul látom, ezért is kérdezem. Ebben a korban az ember tele van kérdésekkel,
és szerintem jogosan kérekértelmes válaszokat.
Az a baj hogy Gyurcsányról kétféle véleményt fogsz olvasni: az egyik a patás ördögnek, a világ legnagyobb bűnözőjének és alkalmatlan hazaárulónak fogja nevezni. Ami nem igaz.
A másik meg egy szent, jólelkű, hozzáértő politikusnak fogja nevezni. Na ez szintén nem igaz.
Az igazság középen van: Gyurcsány egy közepes kártékony, kissé dilettáns és kissé bűnöző hajlamú, de legalább őszinte ember, aki miután lopott, hazudott és kárt csinált, legalább belátta, és vezekelt érte.
A jelenlegi kormány meg sokkal nagyobb tételben lop, sokkal nagyobb tételben hazudik, sokkal több kárt csinál, de cserében esze ágában sincs beismerni vagy bármiért bocsánatot kérni, inkább helyette lopnak, hazudnak és gyalázkodnak még többet. Ez a különbség. Gyurcsány nem tett jót az országnak és sosem kívánnám őt normál körülmények között vissza. De ha csak közte és a Fidesz (Orbán) közt lehet választani, akkor ezerszer inkább Gyurcsány gondolkodás nélkül.
A szemkilövetős sztori meg egy erősen elferdített, felnagyított, túldramatizált dolog, amit azóta is felemlegetnek, holott:
-egyetlen egy eset volt egy ember kárára (míg a Fidesz alatt sokezer ember halt meg pl. mert megfagyott miután kilakoltatták, vagy elégtelen kórházi ellátást kapott)
-a Fidesz huligánjai kezdték az egész rendbontást gyújtogatással, rendőrökre támadással, amire válaszul a rendőrség kénytelen volt bekeményíteni
-Gyurcsány semmi ilyesmire nem adott parancsot, így sikerült, a rendőrök a felelősek érte, és ők sem szándékosan tették, baleset volt.
Az igazság Gyurcsányról nem fekete fehér,jól írja az előző. Nem egy ostoba ember egyébként,tehát semmi meglepő és szégyellnivaló nincs benne,hogy számodra szimpatikusak a megnyilvánulásai .Az intézkedései között SZERINTEM vegyesen volt jó és rossz is ,de jó lenne már Orbánnal együtt elfelejtenünk őket , kaptak esélyt mindketten,egymást tartják életben tulajdonképpen 2 cinkostárs ,politikusbűnöző brigád.
Szerintem vérfrissítés kéne ,én nem akarnám őt vissza,de a kisebbik rossz mindenképp ő volt Orbánhoz képest ,de majd mindjárt jönnek ördögűzni a bértrollnokok úgyis :D
Gyurcsánt mindig is marketingesnek tartottam, nem politikusnak. Amikor bekerült a politikába, akkor előadta, hogy ő milyen sikeres vállalkozó. Akkor és abból lett sikeres, amit a Horn kormány adott neki.
Sportminiszerként ő volt Medgyessy tanácsadója, de végül ő szúrta hátba. Rezgett a léc Medgyessynél, de Gyurcsány gyakorlatilag megpuccsolta, mert nem bírta kivárni a ciklus végét.
Ennek a ciklusnak a végén folyamatosan meghamisították az ország gazdasági adatait. A választási kampányt végighazudta.
Aztán az MSZP belső ölésén, Öszödön elmondta a mindeki által ismert beszéldet.
Amikor több, mint 3 hónappal később kiszivárgott a beszélde, akkor azt "igazságbeszédnek" nevezte, mert őszintén elmondta, hogy hazudtak és nem csináltak semmi más 4 évig. De ezt a bűntársainak mondta el, nem a választóknak! Eszébe nem jutott ezt nyilvánosan beismerni!
Ha ezeket ismerve is egy tiszta embert látsz, akkor irány a szemészet!
A rendőr-attack nem mendemonda, hanem tény. A BRFK akkori vezérés jogerősen elítélték. Az is ismert tény, hogy Gyurcsánnyal közvetlenül beszélt aznap többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!