Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az ember (jelen...

Szerintetek az ember (jelen esetben Gyurcsány Ferenc) képes változni?

Figyelt kérdés

Najó, elég csak annyit mondanom hogy 2006, és mindenki tudja miről beszélek. Azóta sokminden történt, Gyurcsánynak indult youtube

csatornája, és nem tűnik ellenszenves embernek, bár lehet hogy ez mind egy hatalmas terv része. Én fogalmam sincs mit higyjek,

csak 17 éves vagyok, de a videók alapján meg merem kockáztatni hogy szimpatikus ez az ember. Bár néha fel vélek fedezni

elég sok politikus vonást, ami visszataszít, de összességben szerintem jó arc az öreg. Ugye amikor ő volt az elnök

hallhattunk olyat hogy a szekilövetős brigádot direkt szervezte ő, meg hogy magyargyűlölő, meg borzasztó sok

rossz dolgot művelt. Én akkoriban még kisgyermek voltam, akit ugye nemérdekelt az ilyesmi, de ahogy idősödök szeretem

tudni hogy mi történik a világban.Én csupán egy kissé öregedő egyszerű tiszta embert látok, aki politikus, de van egy olyan érzésem hogy nincs igazam, ezért Adjatok nekem választ!

Kérlek ne küldjetek el a halál f@szára ha rosszul látom, ezért is kérdezem. Ebben a korban az ember tele van kérdésekkel,

és szerintem jogosan kérekértelmes válaszokat.

2020. jún. 11. 00:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%
Nekem nem szipatikus. Eltűnhetne a poltikából!
2020. jún. 11. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

Egyben képes változni, hogy vodka helyett whiskyt igyon. Pálinkát soha. Minden más csak szemfényvesztés.

Jellemtelen, semmi ember. A fóiskolán- egyetemen a rendszerváltás ELŐTT feljelentgette a rendszerváltásért szervezkedőket.

MA? azt hazudja, hogy ő is a rendszerváltásért küzdött.

Nős emberként kezdett udvarolni az Apró komcsi vezér unokájának-

Semmi tisztességes cselekedete nem volt, ez van.

Meg is kapta az előkelő helyet az országuknak legtöbbet ÁRTÓ országvezetők listáján.

Utána lehet nézni, hogy kik vannak körülötte azon a listán.

Gyurcsány a mi szégyenünk, sajnos.

2020. jún. 11. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!