Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mit gondoltok...

Fideszesek! Mit gondoltok Mészáros Lõrincz meggazdagodásáról? Szerintetek korrekt?

Figyelt kérdés

2020. jún. 11. 18:19
1 2 3
 21/28 LazyJones ***** válasza:
65%
#18 Mutass már még egy magyart, akinek annyi vagyona lett 8 év alatt, mint lölökének. Ja, hogy senkinek nincs annyi? Biztos azért mások többet loptak.
2020. jún. 11. 22:33
 22/28 anonim ***** válasza:
25%

"2. Mi alapján feltételezed, hogy én nem jártam oda?"

Semmi alapján ezért írtam, hogy szerintem. Feltételes mód tudod mi az? Én mindenesetre biztos, hogy a legerősebb szakra járok a legerősebb egyetemen és elmondhatom, hogy semmi kivetnivalót nem látok Lőrincben sem közgazdaságtanilag sem jogilag sem erkölcsileg. Aki (mint jómagam) számviteles ő ezt tudja is, a zsellérek panaszkodnak csak rá ennyi van. Nem kell elhinned de mint BCE GTK pénzügy és számviteles az én szavam a mérvadó gazdasági témákban én pedig nem látok benne kivetnivalót. Mondom a zsellérek hisztiznek.

2020. jún. 12. 13:45
 23/28 anonim ***** válasza:

"Feltételes mód tudod mi az?"

A "szerintem" szubjektivitást jelöl, nem feltételes módot. A "ne oktassál" ki, pedig eléggé azt sugallja, hogy nem vagyok azon a szinten, hogy érdemi diskurzust folytassunk. De erről nyugodtan kérdezd majd ki az egyetemeden a gazdasági pszichológiát, vagy üzleti kommunikációt tartó tanárodat.

"Nem kell elhinned de mint BCE GTK pénzügy és számviteles az én szavam a mérvadó gazdasági témákban én pedig nem látok benne kivetnivalót."

Te kizárólag azt mondhatod el, hogy elértél 395 pontot a felvételi rendszerben, amivel beengedtek az egyetemre, de ezenkívül nem tudsz egyéni érdemeket, vagy szaktekintélyt előhívni. A te véleményed nem mérvadó, hanem szomorú. Talán majd mire végigjárod a képzéseded te is belátod, de ez eddig minősíthetetlen.

2020. jún. 12. 16:23
 24/28 anonim ***** válasza:

22:

"Én mindenesetre biztos, hogy a legerősebb szakra járok a legerősebb egyetemen"

Szerintem te egy BME-s troll vagy, aki kifigurázza a "napközis" idiótákat.

2020. jún. 12. 16:28
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem BCE pénzügy és számviteles vagyok és okosabb mint a barátom aki BME GTK VIK mérnökinformatikus. Kedves utolsó. Szerintem folytathatunk érdemi diskurzust na de akkor ha olyan nagy a szád akkor te hol végeztél? Miért higgyek neked ha én biztosan a legjobb közgáz képzésre járok? Semmi kivetnivaló nincs Lőrincben csak a zsellérek sivalkodnak ennyike.
2020. jún. 12. 18:56
 26/28 anonim ***** válasza:
ja odaírtam egy plusz GTK-t véletlen.
2020. jún. 12. 18:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Ja én fel tudom mutatni, hogy a legerősebb egyetem legerősebb szakára járok te mit tudsz? Lényegtelen elvégre ha gazdaságilag kifogásolható lenne Lőrinc nekem tudnom kéne de nem kifogásolható. Öröm, hogy ilyen ember is van mint ő a sikerének bizonyítéka az irigységed.
2020. jún. 12. 18:59
 28/28 LazyJones ***** válasza:
Én fel tudom mutatni a középső ujjamat azzal, hogy ha egy hozzád hasonló egyetemre járhat, akkor már értem, miért zuhan a magyar oktatás a globális skálán.
2020. jún. 12. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!