Fideszesek! Mit gondoltok Mészáros Lõrincz meggazdagodásáról? Szerintetek korrekt?
"2. Mi alapján feltételezed, hogy én nem jártam oda?"
Semmi alapján ezért írtam, hogy szerintem. Feltételes mód tudod mi az? Én mindenesetre biztos, hogy a legerősebb szakra járok a legerősebb egyetemen és elmondhatom, hogy semmi kivetnivalót nem látok Lőrincben sem közgazdaságtanilag sem jogilag sem erkölcsileg. Aki (mint jómagam) számviteles ő ezt tudja is, a zsellérek panaszkodnak csak rá ennyi van. Nem kell elhinned de mint BCE GTK pénzügy és számviteles az én szavam a mérvadó gazdasági témákban én pedig nem látok benne kivetnivalót. Mondom a zsellérek hisztiznek.
"Feltételes mód tudod mi az?"
A "szerintem" szubjektivitást jelöl, nem feltételes módot. A "ne oktassál" ki, pedig eléggé azt sugallja, hogy nem vagyok azon a szinten, hogy érdemi diskurzust folytassunk. De erről nyugodtan kérdezd majd ki az egyetemeden a gazdasági pszichológiát, vagy üzleti kommunikációt tartó tanárodat.
"Nem kell elhinned de mint BCE GTK pénzügy és számviteles az én szavam a mérvadó gazdasági témákban én pedig nem látok benne kivetnivalót."
Te kizárólag azt mondhatod el, hogy elértél 395 pontot a felvételi rendszerben, amivel beengedtek az egyetemre, de ezenkívül nem tudsz egyéni érdemeket, vagy szaktekintélyt előhívni. A te véleményed nem mérvadó, hanem szomorú. Talán majd mire végigjárod a képzéseded te is belátod, de ez eddig minősíthetetlen.
22:
"Én mindenesetre biztos, hogy a legerősebb szakra járok a legerősebb egyetemen"
Szerintem te egy BME-s troll vagy, aki kifigurázza a "napközis" idiótákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!