Fideszesek! Mit gondoltok Mészáros Lõrincz meggazdagodásáról? Szerintetek korrekt?
"Semmilyen gazdasági törvény nem írja elő, hogy gázszerelőként ne lehetne meg gazdagodni."
Igen, mert biztos ez a vita tárgya, már közel 10 éve. Hogy nem esett le ez eddig. Nem tiltja a törvény, hogy egy gázszerelő meggazdagodjon. Hú b'zmeg...
"Ne oktassál te ki kettőnk közül szerintem én járok a legerősebb közgáz egyetem legerősebb szakára Magyarországon."
Csak két kérdés:
1. Miért kellene nekem ezt elhinnem?
2. Mi alapján feltételezed, hogy én nem jártam oda?
Egy komolyabb diskurzust is lefolytathatunk a témáról, de ha még abban az állapotban vagy, hogy dicsekedni kell az egyetemedtel (tekintet nélkül az egyéni érdemekre), akkor valószínűleg csak első éves lehetsz, ami kb. csak arról szól, hogy mindenki egyszintre hozzanak alap közgáz tárgyakkal.
9:
Voltak köztük külföldiek is, egyébként sajnos nem jött egyelőre össze, de az ITSH lenne a legkomolyabb ilyen akvizíció. Illetve azok közül is volt külföldi, amelyek korábban állami beruházásokat nyerte, de ugyanazt most Mészáros cégei csinálják.
Emellett nagyon fontos szempont a tőkekoncentráció is, ezek a cégek nem tudták volna felvenni a versenyt a multikkal, így meg fel fogják tudni venni, mert ha kell, átcsoportosítja Mészáros a tőkét oda, ahová kell.
Nem unalmas még ez???
Úgy csináltok minta csak Mészáros Lőrinc létezne.
2010 előtt nem loptak? 1000 és 1000 milliárdok tűntek el mai napig nyomtalanul. Vagy mér el felejtettétek a sok - sok mocskos ügyet?
#18 Nagy tévedésben vagy.
Az, hogy a szocik is loptak nem menti fel Orbánt egyáltalán, főleg nem legitimálja. Vagy tényleg itt tartunk, hogy ha egy kormány lop, akkor majd mindig visszamutogatunk az előzőekre, hogy tessék, ott van, hát ugyanúgy loptak ők is kérem szépen. Meddig menjen ez így, komolyan?
És nem kell libsizni meg Gyurcsányozni, rühellem Orbánt és Gyurcsányt is, mi lenne, ha végre eltakarítanánk egy életre azt, aki lop, hazudik, egész addig, amíg jön egy tisztességes kormány? Ha nem hagyjuk el ezt a törzsi logikát, még 40 év múlva is ugyanúgy kilopják a szemünket is, miközben mutogatunk visszafelé. Nem kicsit szánalmas.
Nem mindegy ki lesz kormányon?
Így is úgyis lopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!