Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végül nekünk lett igazunk?

Végül nekünk lett igazunk?

Figyelt kérdés
Jövőre az eddigi erősnek mondható ellenzéki pártok többsége nem fog bejutni a parlamentbe. Nem a Fidesz kormány miatt, mert én élvezem azt hogy bármiféle diktatúra vagy önkényuralmi rendszer lenne, hanem a saját hibájuk és butaságuk miatt. Van egy színt ami alá nem lehet lemenni. Ezt mi hiába hangoztattuk, nem fogadták meg a tanácsunkat. Ennek következtében Gyurcsnyány ismét az ellenzék feje lesz, ha már nem ő az. Az lesz az egyetlen olyan ellenzéki párt ami felveheti a versenyt. Ezzel megvan ásva a hiteles ellenzék sírja. Ugyanis mindenki látta hogy a szocik meg a Gyurcsány hogyan és miként tette tönkre az országot, hogyan hazudott. És hogy az évek folyamán szinte semmit nem változott a politikája, sőt az egész országot eladná. Eddig is lehetett látni hogy jobboldali polgármester mellett DK-s tanácsadó vagy helyettes van, hogy Karácsony Gergely mögött ott a qrva drága egész ellenzéki koalíció... És még úgy sem hoznak jó döntéseket, sőt a fejlesztéseket is hátráltatják, karácsony báb hiába akár egyetérteni.

2020. jún. 11. 13:34
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ellenzem azt*
2020. jún. 11. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Egyrészt nem jövőre lesz választás, hanem két év múlva, másrészt meg honnan veszed, hogy nem jutnának be? Gyurcsányék mellett pl. a Momentum is bejutási küszöb felett van a felmérések szerint.
2020. jún. 11. 13:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Jobbik hiteltelenné vállt, MSZP hiteltelenné vált, momentum is kezd azzá válni.. a pártok belsejében belső viszályok vannak stb...
2020. jún. 11. 13:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen egyébként baki volt hogy jövőre, de ha jövőre lenne választás biztos nem jutnának be! Ahogyan 2 év múlva sem.
2020. jún. 11. 13:43
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Én nagyon hasonlóan látom, kedves kérdező.
2020. jún. 11. 13:45
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
Majd térjünk erre vissza jövő januárban,amikor sok ember fog a csőd szélére kerülni,és majd mehet közmunkára.
2020. jún. 11. 13:51
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
Vedd figyelembe, hogy a gyengélkedő pártok valamiféle koordinációban is gondolkodhatnak, pl. csinálnak egy közös választási pártot, és akkor ugyanúgy csak az 5%-os küszöböt kell megugraniuk együtt, nem úgy, mint koalícióban a 10 százalékost.
2020. jún. 11. 13:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Benne vagyok, meg lehet próbálni. De szerintem egy kicsit másként lesz.
2020. jún. 11. 13:52
 9/14 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan gyengélkedőek lesznek akkor is. Hiába változtatja meg valaki a termék nevét ha ugyanaz marad benne.
2020. jún. 11. 14:02
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

Én is így látom.A momentumnál is van most lemorzsolódás az elnökválasztás miatt.

Nekem ezév elején lett elegem az ellenzékből ( kikéve MHM),jobbikos voltam ,de ma már hányni tudnák tőlük ês az egész bal- liberális agymenéstől.Ha ezek össze is fognak,az is annak a jele,hogy egyenként gyengék,mint a lepkef...

2020. jún. 11. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!