Nem keveslitek a FIDESZ-es politikusok fizetését?
Havi 1-2 millió nevetséges összeg egy ország vezetéséért.
Rengeteg a munka és a felelősség ami ezzel jár az egy átlag embernek felfoghatatlan.
Kevesen lennének erre alkalmasak...
Szerintem naponta.
Sőt, szerintem ne is legyen fizetésük, hanem mindegyikük férjen hozzá az államkasszához, és költsön belőle annyit és arra amennyit és amire akarja.
Sajnos nem a fizetéseikből élnek, mindnek megvan a maga biznisze, strómanja, csak az változik, hogy az kicsoda. Orbánnak a gyerekkori barát, Kósának az édes jó anyukája, Matolcsynak a komplett család, ötödunokatestvérekig, Lázárnak a kiskorú gyerekei, akikre a házát, vagyonát íratja.
Ha rajtam múlna, talán még ezeknek a túlfizetett, ingyenélő szavazógépeknek is hajlandó volnék fizetést emelni akár - de cserébe olyan korrupcióellenes szabályok lennének, hogy a fél banda rövid úton a börtönbe kötne ki, az első túlárazott beruházásnál vagy kajmán-szigeteki off-shore-számlánál...
Visszasírnák a mostani "kicsi" fizetésüket, ami mellett úgy garázdálkodhattak, ahogy akartak...
Jar nekik auto, uzemanyag, lakhatasi tamogatas, ruhajukra is kapnak penzt.
Tobbseguknek (vagy a rokonaik neven) van ceguk, allami tamogatasokhoz elsokent jutnak, es meg a haveroknak is lehet intezni projekteket egy kis mellekesert.
Meg szerencse hogy a fidesznek az volt a legelso feladata, hogy megemelje a politikusok fizeteset, kulonben tenyleg az ehhalal szelen tancolnanak.
Mivel nem csinálják jól az ország vezetését, még ezt is soknak találom.
(Ugye nem gondolod, hogy tényleg csak ennyit kapnak? A cipőtalpak nyaldosása nem munkaköri kötelesség, nem is nyilvánosan fizetik meg.)
Annyi aranyat kéne adni nekik, amennyi a bőrükbe fér.
Az oszmán-török módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!