10
Én senkit sem adtam! Hülye vagy?
te csak benyeled azoknak a propagandját akik igen
pesti úti idősotthon? gy németh erzsébet lámpavason lóg már, ahogy a momentumos koppány mondta?
Fidióta gondolkozás:
- Ha nem imádod a fideszt, akkor balos/libsi/gyurcsányista vagy.
- A fidesz azért nagyon jó, mert szerintem nem olyan szar, mint az ellenzék, csak kicsit szar, de az tulajdonképpen jó. Bezzeg a Gyurcsány!
balos gondolkodás :
szidja a tömeggy. németh erzsikét FIDIÓÓTAA SS!!
"vicces, hogy azok fröcsögnek meg pörög a fejük a gyűlölettől, akik egy horváth ágnest adtak az országnak"
Vicces, hogy Kásler mellett semmit sem tudsz lerakni ebben a vitában, csak feltételezésekkel élni, hogy minden kritikus biztos oda és vissza volt a balos miniszterekért és hasonlókért. Nőj fel végre.
kásler világhírű onkológus
az egyszeri ostoba türhő baller meg azt hiszi hogy 10 parancsolat ráolvasással gyógyít
ez a baloldal, milyen érvek?
"kásler világhírű onkológus"
Ezért is voltak elvárásaim felé, de nem látok semmiféle eredményt, sőt, most a világhírű onkológustól lecsatolják az egészségügyet és Pintérnek adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!