Akik kritizálják Karácsony Gergelyt, azok Demszky Gábort szeretnék, hogy visszajöjjön?
Nem, akik kritizálják azok Tarlóst vagy egy másik kompetens főpolgármestert szeretnének.
Demszky ugyanúgy egy inkompetens vezető volt ahogy Karácsony is, bár Demszky nek legalább volt kiállása, Karácsonynak még az sincs, egy bábon rángatott jó fiús kinézetű nyámnyila alak..
Hát, szerintem Karácsonynál még Demszky is kompetensebb volt.
Tarlós meg ott cseszte el,hogy nem nagyon tudott ellenállni a kormány lobbijának.
Elve, Tarlós egy mérnök, ami racionalitást sejtet.Ezerszer inkább bíznék rá felelősséget, mint egy szociológusra, akinek még jogosítványa sincs 40+ évesen.
Nem feltétlen.Karácsony Gender elvtársnő alkalmatlan
Én Tarlóst szeretném vissza.
"Speciel a jogsival nem kéne őt piszkálni. Amúgy viszont nem örülök neki én se, hogy ő lett a főpolgármester."
De, kellene piszkálni érte.
A jogsit egy gyerekkori feldolgozatlan trauma miatt nem rakta le, nem azért, mert nem képes rá.Részben ez az oka,hogy szereti az autósokat is szívatni.
Ne vetítse ki gyerekkori traumáit a politikára.
Kb, mint azok akik félnek a bohócokról, aztán, ha politikai hatalmat kapnak, betiltják a bohóc jelmezt.
Attól még mert Tarlós pár százalékkal alul maradt nem jelenti azt, hogy nem volt jobb vezetője Budapestnek mint most Karácsony.
Valljuk be Karácsonyra sokan csak azért szavaztak, hogy ne a Fidesz győzzön, odalehetett volna mást is állítani akkor is egy nagyobb réteg rászavazott volna mert "le a fidesszel"..
Nyilván voltak támogatói is meg most is vannak még, de amit ez a bő fél év alatt felmutatott az nem ad túl sok reményt arra, hogy jobbá tenné a várost az 5 éve alatt, sőt..
"Ha Tarlós nem lett volna alkalmatlan, akkor még most is ő lenne a főpolgármester, nem?"
Igen egyszerű az észjárásod. Soroljam fel, hogy Tarlós hány fővárosi csomópontot újított fel (szinte az összeset). A budai fonódó villamoshálózat is telitalálat volt. Karácsony eddig mit csinált azon kívül, hogy megtizedelte a Pesti úti idősotthon lakóit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!