Ez így lehet? Mit gondoltok erről?
Sneider és Varga-Damm: Jakab csak egy báb, Vona baráti köre irányítja a Jobbikot; ezer aktív tagjuk sincs már
A képviselők a volt pártjukról és a volt vezetőikről ezeket mondták:
"a legszorgalmasabb, legjobb tudással rendelkező embereinket küldték el",
"Nem a háttérbe szorításunkra játszottak, hanem a kizárásunkra",
"Az az igazság, hogy folytatták volna az ellenünk indított hadjáratot, ha nem most, akkor egy hónap múlva. Az én ügyem sem véletlenül alakult úgy, ahogy: ezt szándékosan felépítették",
"Az elmúlt 30 évben nem volt arra példa, hogy egy parlamenti párt a saját országgyűlési képviselőjét meghurcolja",
"Ami még a tagságot illeti: egyértelműen gyors a leépülés. Mikor Bencsik János és Bana Tibor kiléptek, megyéket vesztett a Jobbik szervezete. Ugyan papíron tizenegyezer tagja is van a Jobbiknak, de én a januári tisztújításon háromezer aktív Jobbik-taggal tudtam számolni, ez a szám pedig mielőtt a velünk kapcsolatos mostani események elkezdődtek volna már ezer főre csökkent le",
"Ha én egy választó lennék, és végignézném, hogy a Jobbik mit csinál a komoly képviselőivel, akkor azt mondanám magamban, hogy ha ez a párt a sajátjaival ezt teszi, mit fog velünk, szavazókkal csinálni?"
Szerintetek ez igaz lehet?
Tényleg ezt csinálja a Jobbik vezetése, vagy csak sértett emberek panaszkodnak?
Nem fog így teljesen tönkremenni a Jobbik?
Kérlek írjátok is meg, hogy mit gondoltok a kilépett képviselőkről és volt pártjukról.
kurucinfót tisztességeas ember nem olvas. Aljas szemét elfogult idiótáknak íródott lap.
Remélem, nincs több kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!