A baloldal miért nem tiszteli a Trianoni megemlékezést?
Figyelt kérdés
Főként a dkra gondolok akik jelen sem voltak a parlamentben. Oké nem ez a legfontosabb de ha tisztelik a hazat már akkor minimum tiszteljek meg ennyivel az évfordulót..... Meg az MSZP is jelen volt....2020. jún. 5. 21:17
11/15 anonim válasza:
#10 Na mondd, hány 100 éven felüli határon túli magyart ismersz? Ha egyet se akkor az érvelésed hibás. Aki nem is élt akkor arra nehezen van hatással, mivel már eleve Romániába született. Mint ha én panaszkodnék hogy miért nem az Osztrák-Magyar monarchiában élek. Ja hogy akkor még nem is éltem mikor az utoljára létezett, az mellékes igaz?
Nem mellesleg mondtam már: ha annyira zavar valakit hogy Románia területén él, EU-s ország mindkettő, lehet ideköltözni. Ja hogy azt senki nem akar igaz? A támogatásokat elfogadni meg hőbörögni az menő, de azért mégse akarnak ők idejönni és többszörösen adózni meg a Fidesz szopatásait tűrni, de érdekes...
12/15 anonim válasza:
Unalmas duma. Hiába, ha ennyire futja. 🥱
13/15 anonim válasza:
Ja, és ne is folytasd tovább a gyurcsányista maszlagot, mert még ki is röhöglek! Tényleg, itt van már mind a 23 millió román? 🤣
14/15 anonim válasza:
Azért, mert nem lehet igazán komolyan venni valamit, ami annyira túl van játszva mint ez a trianon dolog. Meg ahogy már előttem írva is volt, mert úgysem szólalhattak volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!