Magyarországon miért nem tüntetnek George Floyd halála és a rasszizmus ellen?
Magyarországon miért nem rendeznek békés demonstrációkat Budapesten George Floyd halála és a rasszizmus miatt?
Londonban Németországban mindenhol vannak megmozdulások pedig vannak ahol kijárási tilalom van és tilos csoportosulni mégis kiállnak a rasszizmus ellen.
Magyarországon miért nem állnak ki a rasszizmus ellen?
Olyan FEELING-je van így mintha Magyarország kommunista ország lenne ahol a emberek nem merik vállalni a véleményüket.
Vagy pedig azért nem rendeznek tüntetéseket mert a magyar embereket ez nem érdekli?
Úgy vannak vele Amerikában történt a eset semmi közük hozzá messze van ,és csak a saját érdekeikben mennek tüntetésre ha az ő életükre valamilyen törvény veszélyt jelent , vagyis mások iránt nem tüntetnek a magyarok szolidaritásból sem de a saját érdekeikben már tüntetnének.
Pl ha a kormány beakarná vezetni a internet adót Magyarországon akkor egyből tüntetnének hiába van koronavírus?
De hogy más emberek életére jogaira felhívják a figyelmet azért nem mennek utcára mert nem érdekli őket másnak a élete csak a saját maguké?
A németek angolok kiállnak másért is a magyarok miért nem?
Ilyen önző nép a magyar?
Bár már csak képzelődnék a fideszről... de sajnos tele van velük a GyiK. Itt fertőznek a vérszomjas ideológiájukkal. A 2006-os rendőri brutalitás ellen pedig felszólaltam épp elégszer, személyesen Vadai ellen is felszólaltam volna, ha ismertem volna ezt a facebook-posztját.
Itt nem én mértem kettős mércével, hanem az erkölcsi hulladék fideszesek!
#23, én nem gyülölöm se a migránst,se Sorost.
Egyszerűen nem idevalók.
Ha meg ilyen elszánt vagy, miért nem mentél el a múlt vasárnap a tüntetésre.
Semmi veszélye nem volt, vagy 500 rendőr óvta őket, - közpénzből.
Volt tüntetés
Mondjuk nem érten Floyd mellett ki áll ki?
Egy bűnöző volt
Egy patkánnyal kevesebb
Egyébként elítélem a rasszizmust de akkor mindegyiket ítéljék el
Amikor Afrikában a helyi fehéreket ölik az is undorító számomra
Mindegyik
Nincs kivétel
A rasszizmus ellen lehet tüntetni és tényleg nem szép dolog
Floyd mellett miért tüntessek?
Egy bűnüző volt akit azért öltek meg mert nem hajtotta végre a rendőri parancsot
Ennyi erővel minden bűnöző mellett tüntessek?A drogterítők és a maffiavezérek mellett is?
lapocka2 felhasznátótól a következő üzenet érkezett:
Bazd szájba a rákos gennyes hólyagos anyádat
2005 hol volt már az ,#46 jaj mert te olyan szent lehetsz minden ember követ el hibát az életében nincs tökéletes ember még a Pápa is követet el hibákat fiatalkorában.
Floyd már régóta tisztességes életet élt rendbe tette az életét megnősült családot alapított dolgozott mint minden más normális ember.
47 mindenki követ el hibákat stb de én azért nem árultam brutál drogokat meg nem voltam benne utcai bandákban :D
Amúgy nyílván nagyon kevés szent van,valami pár száz,alapból mindenki hazudik stb de ezek azért nem piti dolgok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!