Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem tüntetnek George Floyd halála és a rasszizmus ellen?

Figyelt kérdés

Magyarországon miért nem rendeznek békés demonstrációkat Budapesten George Floyd halála és a rasszizmus miatt?

Londonban Németországban mindenhol vannak megmozdulások pedig vannak ahol kijárási tilalom van és tilos csoportosulni mégis kiállnak a rasszizmus ellen.

Magyarországon miért nem állnak ki a rasszizmus ellen?

Olyan FEELING-je van így mintha Magyarország kommunista ország lenne ahol a emberek nem merik vállalni a véleményüket.

Vagy pedig azért nem rendeznek tüntetéseket mert a magyar embereket ez nem érdekli?

Úgy vannak vele Amerikában történt a eset semmi közük hozzá messze van ,és csak a saját érdekeikben mennek tüntetésre ha az ő életükre valamilyen törvény veszélyt jelent , vagyis mások iránt nem tüntetnek a magyarok szolidaritásból sem de a saját érdekeikben már tüntetnének.

Pl ha a kormány beakarná vezetni a internet adót Magyarországon akkor egyből tüntetnének hiába van koronavírus?

De hogy más emberek életére jogaira felhívják a figyelmet azért nem mennek utcára mert nem érdekli őket másnak a élete csak a saját maguké?

A németek angolok kiállnak másért is a magyarok miért nem?

Ilyen önző nép a magyar?

2020. jún. 5. 13:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
4%

Bár már csak képzelődnék a fideszről... de sajnos tele van velük a GyiK. Itt fertőznek a vérszomjas ideológiájukkal. A 2006-os rendőri brutalitás ellen pedig felszólaltam épp elégszer, személyesen Vadai ellen is felszólaltam volna, ha ismertem volna ezt a facebook-posztját.

Itt nem én mértem kettős mércével, hanem az erkölcsi hulladék fideszesek!

2020. jún. 20. 19:38
 42/68 anonim ***** válasza:
74%

#23, én nem gyülölöm se a migránst,se Sorost.

Egyszerűen nem idevalók.

Ha meg ilyen elszánt vagy, miért nem mentél el a múlt vasárnap a tüntetésre.

Semmi veszélye nem volt, vagy 500 rendőr óvta őket, - közpénzből.

2020. jún. 30. 15:53
 43/68 anonim ***** válasza:
94%

Volt tüntetés

Mondjuk nem érten Floyd mellett ki áll ki?

Egy bűnöző volt

Egy patkánnyal kevesebb

Egyébként elítélem a rasszizmust de akkor mindegyiket ítéljék el

Amikor Afrikában a helyi fehéreket ölik az is undorító számomra

Mindegyik

Nincs kivétel

2020. júl. 3. 20:23
 44/68 anonim ***** válasza:
94%

A rasszizmus ellen lehet tüntetni és tényleg nem szép dolog

Floyd mellett miért tüntessek?

Egy bűnüző volt akit azért öltek meg mert nem hajtotta végre a rendőri parancsot

Ennyi erővel minden bűnöző mellett tüntessek?A drogterítők és a maffiavezérek mellett is?

2020. júl. 3. 22:50
 45/68 anonim ***** válasza:
93%

lapocka2 felhasznátótól a következő üzenet érkezett:

Bazd szájba a rákos gennyes hólyagos anyádat

2020. júl. 3. 22:50
 46/68 anonim ***** válasza:
94%
1997 és 2005 között Floydot nyolcszor börtönbüntetésre ítélték, különféle vádemelésekkel, beleértve a kábítószer-birtoklást, a lopást és a bűncselekményt
2020. júl. 3. 23:05
 47/68 A kérdező kommentje:

2005 hol volt már az ,#46 jaj mert te olyan szent lehetsz minden ember követ el hibát az életében nincs tökéletes ember még a Pápa is követet el hibákat fiatalkorában.

Floyd már régóta tisztességes életet élt rendbe tette az életét megnősült családot alapított dolgozott mint minden más normális ember.

2020. júl. 4. 08:50
 48/68 anonim ***** válasza:
100%

47 mindenki követ el hibákat stb de én azért nem árultam brutál drogokat meg nem voltam benne utcai bandákban :D

Amúgy nyílván nagyon kevés szent van,valami pár száz,alapból mindenki hazudik stb de ezek azért nem piti dolgok :D

2020. júl. 4. 09:11
 49/68 anonim ***** válasza:
94%
#47 Most speciel onnan indult az egész balhé, aminek a végén megdöglött, hogy hamis pénzzel fizetett. Szóval nem élt azért annyira tisztességes életet.
2020. júl. 4. 09:17
 50/68 anonim ***** válasza:
100%
#47,tegnap legalább elmentél végre?
2020. júl. 4. 15:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!