Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem tüntetnek George Floyd halála és a rasszizmus ellen?

Figyelt kérdés

Magyarországon miért nem rendeznek békés demonstrációkat Budapesten George Floyd halála és a rasszizmus miatt?

Londonban Németországban mindenhol vannak megmozdulások pedig vannak ahol kijárási tilalom van és tilos csoportosulni mégis kiállnak a rasszizmus ellen.

Magyarországon miért nem állnak ki a rasszizmus ellen?

Olyan FEELING-je van így mintha Magyarország kommunista ország lenne ahol a emberek nem merik vállalni a véleményüket.

Vagy pedig azért nem rendeznek tüntetéseket mert a magyar embereket ez nem érdekli?

Úgy vannak vele Amerikában történt a eset semmi közük hozzá messze van ,és csak a saját érdekeikben mennek tüntetésre ha az ő életükre valamilyen törvény veszélyt jelent , vagyis mások iránt nem tüntetnek a magyarok szolidaritásból sem de a saját érdekeikben már tüntetnének.

Pl ha a kormány beakarná vezetni a internet adót Magyarországon akkor egyből tüntetnének hiába van koronavírus?

De hogy más emberek életére jogaira felhívják a figyelmet azért nem mennek utcára mert nem érdekli őket másnak a élete csak a saját maguké?

A németek angolok kiállnak másért is a magyarok miért nem?

Ilyen önző nép a magyar?

2020. jún. 5. 13:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
77%

Miért tüntetnének? Kit érdekelt, hogy meghalt egy erőszakos bűnöző? Nemrég olvastam egy cikket róla, bár angolul van, de ha gondoljátok belinkelem, azon írják, hogy mi mindent művelt, vagy 4-szor volt börtönben, drog birtoklása meg betörés miatt. Akkor is volt drog a vérében, mikor elfogták. Ő nemcsak drogos volt, hanem nagy valószínűség szerint drogdíler is. Munkanélküli volt, mégis miből fizette volna ki a drogadagját. Elárulom, mert maga is díler volt valószínűleg, plusz még ki tudja mi minden rablás, bűncselekmény írható a számlájára, amikért nem bukott le.

Ha a te házadba törne be egy ilyen bugris majom, ne mondd már, hogy akkor is így a védelmedbe vennéd.

Azzal én sem értek egyet, hogy ilyen hosszú ideig kellett térdelni a nyakán, de hát, istenem, így jár az, aki ellenáll a rendőröknek. Miért nem ült be a kocsijukba? Azért mert egy rohadt bűnöző volt. Én bármikor be mertnék ülni a rendőrök kocsijába, nyugodtan bevihetnének akármelyik rendőrőrsre, úgyis csak az derülne ki, hogy semmiféle bűncselekmény nincs a rovásomon. Semmit nem tudnának rám bizonyítani, hiszen nem is követtem el semmit. Azt a pénzt, amivel fizetett, ő hamisította, ezért nem akarta, hogy bevigyék a rendőrök.

Tanulság, először is, hogy nem szabad bűnözni. Másodszor pedig a rendőrrel nem szabad vitatkozni, a rendőrnek engedelmeskedni kell, és kész, passz, nincs probléma. Azt kell csinálni, amit mond, nem pedig ellenállni. Aki ártatlan, arról ez úgyis kiderül, miután esetleg beviszik a rendőrségre.

Hol itt a gond?

Ha ismét lecsukták volna, azzal sem lett volna jobb, csak eteti a társadalom az ilyen szenny embereket, egy csomó pénz elmegy az őrzésükre, akik miután kijönnek ugyanúgy bűnözni fognak. Igen, jobb lett volna, ha nem ölik meg véletlenül, de ezzel számolnia kell annak, aki összeütközésbe kerül a törvénnyel. Így sikerült, hogy belehalt. Van ilyen. Máskor nem kell bűnözni, ennyi. Igaz, neki már nincs máskor. Ez van. Sajnálni nem tudom az ilyet. Max. a rendőrt, aki csak jót akart, ja, hogy balszerencséjére az a rohadt szemétláda feldobta a bakancsot, és emiatt a rendőrt hurcolják meg, na, ez az, ami gáz.

Örülni kell annak, hogy egy agresszív bűnözővel kevesebb van a világon, legalább már nem terheli a társadalmat.

2020. jún. 19. 12:06
 32/68 anonim ***** válasza:
79%
#31 ellepték a fórumot az anarchisták, szerintük nem hogy tilos a rendőröknek ellenállni, hanem kötelességed. Velük nem érdemes vitába szállni.
2020. jún. 19. 12:35
 33/68 anonim ***** válasza:
72%

#33 Nem a rendőr gyilkolta meg a bűnöző négert.

washingtonexaminer.com/news/medical-examiner-concludes-george-floyd-didnt-die-of-asphyxia

2020. jún. 20. 14:07
 34/68 anonim ***** válasza:
73%
#33 pontosan ugyanazt csinálod, mint amit a másik oldal, csak fordítva. Letagadod 2006 bűneit (vipera használat, békés tüntetők erőszakos oszlatása stb), és felnagyítod a mai eseményeket. Ők meg fordítva. Nem kötelező ám ennyire kreténnek lenni, valakit ezért fizetnek, nem kell neked ilyet ingyen csinálni.
2020. jún. 20. 14:14
 35/68 anonim ***** válasza:
17%

Tudom, hogy fideszesként ez olyan létszükséglet nektek, mint másnak az oxigéncsere, mégis arra kérnélek, hogy kivételesen egy pár másodpercig ne hazudjatok!

Mindenesetre, ha 2006-ban egy fideszes úgy halt volna teljesen véletlenszerű természetes halált végelgyengülésben, hogy egy rendőr térdel a nyakán kilenc percig (kettő másik pedig a hátán), ellenszegülés nélkül, akkor a gerinctelen fideszesek még jobban őrjöngve rinyálták volna körbe egész Európát a "példátlan" rendőri brutalitás miatt!

A rendőrség által önmaga kimosdatására rendelt orvosszakértői jelentést pedig azóta már megcáfolták: [link]

2020. jún. 20. 14:18
 36/68 anonim ***** válasza:
83%
#35 A hozzád hasonló egybites marxistáknak miért mindenki fideszes, aki nem hiszi el a hazugságaitokat? :D
2020. jún. 20. 14:23
 37/68 anonim ***** válasza:
12%

#34 dehogy csinálom "pontosan ugyanazt", csak te vagy elfogult egyik irányba, és szeretnéd összemosni a gyilkolást HELYESLŐ, fröcsögő rasszizmust a TÉNYEK MEGÁLLAPÍTÁSÁVAL.

SEHOL NEM TAGADTAM LE, hogy 2006-ban történtek rendőri túlkapások, minthogy ezekről JOGSZERŰ BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK SZÜLETTEK és számos sértett kapott kártérítést.

Ugyanakkor az egy TÉNY, hogy 2006-ban SENKI SEM HALT MEG, a fideszesek és Morvai Hisztina gittegylete viszont olyan cirkuszt csináltak Európa-szerte, mintha legalábbis éles lőszerrel soroztak volna ártatlan tüntetőket a Tienanmen-téren!

"Gyilkosok!" -nak nevezték a rendőröket, akik NEM ÖLTEK MEG SENKIT, és őrjöngve panaszkodtak a "példátlan rendőri brutalitásról".

És amikor itt egy dokumentált PÉLDA a "példátlan" rendőri brutalitás GYILKOSSÁGIG fajulásáról, akkor ezek az erkölcsi hulladékok HELYESELNEK!

Szó szerint leírják, hogy helyes egy rendőrnek MEGGYILKOLNI egy ellenszegülést nem tanusító, VALÓBAN BÉKÉS embert, ha az illető SZÍNESBŐRŰ.

Te pedig izzadva véded őket, és megpróbálsz kitenni egy egyenlőségjelet az IGAZSÁG kimondása és a RASSZISTA GYILKOSSÁG PÁRTOLÁSA közé.

Én 2006-ban sem, azóta sem mondtam soha sehol, hogy "HELYES VOLT" a rendőri túlkapások bármelyikét elkövetni békés tüntetőkkel szemben, akik nem támadtak rendőrökre.

Ők HELYESELNEK EGY GYILKOSSÁGOT!

Ez nem "ugyanaz" a két dolog!

(Ja, és ők szeretik tagadni a 2006-os tüntetői brutalitást is, ami sajnos szintén létezett! Rendőröket nyomorítottak meg, elfoglaltak és feldúltak egy tévészékházat, molotov-koktélokat dobáltak, gyújtogattak, törtek-zúztakl, barikádokat állítottak, tankot indítottak be, stb. Ez is hozzátartozik a 2006-os összképhez!)

2020. jún. 20. 14:31
 38/68 anonim ***** válasza:
74%

2006-ban az okozott kár 230 millió forint volt és 500 embert tartóztattak le. A mostani George Floyd tüntetéssorozatnál dollármilliárdos a kár, 11 ezer embert tartóztattak le, és van már pár tucat halott, beleértve egy rendőrt is.

Nem hogy letagadjátok 2006 rendőri brualitásait, hanem még meg is köszönitek nekik.

[link]

De hogy szereted letagadni a korábbi felszopásaitokat, azt már megszoktuk, hazudtok reggel, délben és este.

Ellenszegült, ez a diszpécser átiratból is kiderül, a felvételekből is kiderül, a vádiratból is kiderül. Csak te állítod azt, hogy nem szegült ellen.

Azt is csak te állítod, hogy azért halt meg, mert színesbőrű volt. Nem derül ki a felvételből, hogy rasszista indítékű lenne a túlkapás, ez a vádiratban sem szerepel. Ezt is csak te képzelged bele.

Azt is csak te képzelged bele, hogy én bárkit is védenék, nem is nyilvánítottam még véleményt se, csak az alaptalan baromságaitokat javítom ki.

Azt is csak te állítod, hogy az orvosszakértői vizsgálatot megcáfolták. Két egymástól független vizsgálat zajlott, ami nem egymás cáfolására született. Csak vannak a balos és jobbos megrendelők, akik elég pénzt letettek ahhoz, hogy a szakértők retorzió nélkül hazudjanak mindenfélét.

És természetesen az is a te képzeleted szüleménye, hogy itt mindenki fideszes, aki nem ért egyet a te amerikai seggedből előhúzott baromságaiddal.

Túl sok füvet szívsz, hogy ennyit képzelgődsz. A PTSD-det meg célszerű lenne kezelni, és nem itt kiélni a perverzióidat.

2020. jún. 20. 15:10
 39/68 anonim ***** válasza:
0%

38 "Nem hogy letagadjátok 2006 rendőri brualitásait, hanem még meg is köszönitek nekik."

Vadai Ágnes köszönte meg nekik, meg ti, fideszesek, az amerikai rendőröknek, hogy gyilkoltak.

Én soha semmilyen rendőri túlkapást nem helyeseltem és nem támogattam, 2006-ban sem és ma sem.

És semmilyen tüntetői vandalizmust sem helyeseltem és nem támogattam, 2006-ban sem és ma sem.

Kizárólag TI HELYESELTEK és támogattok rendőri brutalitást, sőt, gyilkosságot is! Mint ahogy tüntetői garázdaságot és erőszakot is csak ti támogattatok, 2006-ban!

Annak örülök, hogy elismered, hogy a 2006-os vandalizmus arányaiban egy tíz milliós országban sokkal durvább és brutálisabb volt mint ami ma történik az USA-ban, hiszen 500 letartóztatás egy tíz milliós országban a lakosság 0,005%-át jelenti, míg 11.000 letartóztatás egy háromszázhúsz milliós szövetségi államban csak 0,003%.

Az is hasznos, hogy akaratlanul is rávilágítottál, hogy a 2006-ban a jobbos csőcselék által okozott kár a magyar nemzeti össztermék (GDP) 4,6%-át tette ki, míg a mostani amerikai károk az USA GDP-jének mindössze 0,004%-át teszik ki.

Ettől függetlenül, bár országos arányaiban tekintve a mostani amerikai tüntetések okozta károk valóban eltörpülnek a 2006-os magyarországiaktól, és az is igaz, hogy a rendőri brutalitás mértéke sem összevethető a két esetben (hiszen itt GYILKOSSÁGról van szó, nem egy viperázásról), de ennek ellenére, ÉN EGYIKET SEM HELYESELTEM.

Csak és kizárólag egy jobboldali "ember" lehet azon az erkölcsi színvonalon, hogy egy gumilövedékezést súlyosabb esetnek tekintsen egy élet kioltásánál, és gyilkosságokat helyeseljen csak azért, mert fekete bőrű az áldozat.

Ilyen mélyre sem én, sem más, normális ember nem volna képes süllyedni, mint ti.

Tehát megkérlek, ne adj olyat a számba, amit én egy szóval sem mondtam! Én nem Vadai Ágnes vagyok, s mégcsak nem is egy erkölcsi rokkant fideszes!

Soha nem köszöntem meg és nem is helyeseltem a rendőri brutalitást, sem a tüntetői brutalitást és vandalizmust! Sem 2006-ban, sem most!

Itt csak ti köszöngettek és helyeseltek - gyilkosságokat!

2020. jún. 20. 15:46
 40/68 anonim ***** válasza:
74%

Folyamatosan a fideszről képzelgődsz, hihetetlen hogy nem veszed észre magad. Egyetlen egy fideszes se köszönte meg George Floyd rendőreinek a szolgálatukat. Ellenben Vadai Ági megköszöni a rendőri brutalitást. Miért nem ellene szólalsz fel? A fideszes gyerekek biztos elvették az uzsonnádat a napköziben, az a bajod.

Mert mint tudjuk, mindig a GDP-hez viszonyítva kell a tragédiákat mérlegelni, és szigorúan állami szinten. Ha rálépnek a pápa lábára, az akkor súlyosabb ügy, mint a holokauszt, mert a Vatikán GDP-jét arányaiban sokkal jobban befolyásolja. Megvilágosodtam, köszi.

2020. jún. 20. 17:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!