Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire költötte Karácsony...

Mire költötte Karácsony Gergely a Sorostól kapott 1 millió eurót?

Figyelt kérdés
Eddig semmilyen hivatalos dokumentum nem került ki, hogy mire költötte volna. Nyilván borítékolható, hogy Soros ezt nem csak úgy jó kedvéből adta pont Karácsonynak az ellenzéki főpolgármesternek tehát szabad rablás volt a pénzből az elvtársak között, de legalább valami kamu sztorit kitalálhatnának, hogy mire ment el a pénz.. Már erre se veszik a fáradtságot.
2020. jún. 5. 11:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

Nem. Liberális tudod..., ja meg még zöld is, meg olyan bicibárgyú szép a nézése🤯

Az ilyenek már a látszatra sem adnak.

2020. jún. 5. 11:25
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
...bocibárgyú...
2020. jún. 5. 11:25
 3/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem igazán szoktam adományok után "hivatalos" papírt látni a költésről. Elvileg Soros ezt kizárólag tesztek elvégzésére adta az összeget és volt már arról hír, hogy ebből költöttek is ilyen célra. Viszont nem szoktam utánajárni minden hírnek.
2020. jún. 5. 11:27
 4/15 A kérdező kommentje:
#3 Szép is lenne ha nem kellene elszámolni az adományok elköltésével főpolgármesterként vagy bármely magas rangú politikusként. Képzeljük már el, hogy Orbán kap Putyintól 1 millió eurót és nem számol el vele. Ez akkor nem adomány hanem lefizetés politikai célok miatt.
2020. jún. 5. 11:32
 5/15 anonim ***** válasza:
53%

"#3 Szép is lenne ha nem kellene elszámolni az adományok elköltésével főpolgármesterként vagy bármely magas rangú politikusként. "

Nyilvánvalóan el kell számolni vele, amire én céloztam az az, hogy nem gyakran látom a számlákat lobogtatni egy-egy adomány után. Sose volt bennem szándék, hogy az adományaimat nyomonkövessem az elköltésüket igazoló bizonylatig.

2020. jún. 5. 11:35
 6/15 SzittyaWarrior lvl99 ***** válasza:
63%
Démonokat idézett belőle a Nemzeti Magyarság ellen.
2020. jún. 5. 11:44
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

Tesztekre, amiről már döntött is a fővárosi közgyűlés.

Azért gondoljunk már az alapkoncepcióra. 100 milliárdok felett rendelkezik, de Soros egymillióval lefizeti... kicsit erőltessétek már meg magatokat pártnyaloncok. Csak sikerül kitalálni ennél hihetőbb lejáratást is.

2020. jún. 5. 11:46
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

Kb értek a számvitelhez, de lövések sincs, hogy ez miféle számlára érkezik.

Áltálában mindenhol vagy "egyéb bevétel", talán oda.

És akkor része lesz a felhasználható pénzeknek a szokásos szabályok szerint.

De csak remélni tudom, hogy a sok szakértő közül valaki tisztában van ezzel.

Karácsony ól kinézném azt is, hogy ezt valami saját kasszaként kezelje.

2020. jún. 5. 11:48
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
De elkell vele számolni.Már mikor kapta a főváros,akkor azt nyilatkozta Geri,hogy már el is költötték.Én is szeretném tudni,hogy mire
2020. jún. 5. 12:18
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Abbol festette le a korutat bringasavnak, hogy dugot okozzon.
2020. jún. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!