Ki szakmailag a legfelkészültebb a Fidesz vezetői közül?
Felkészült?
Te tényleg azt hiszed hogy a parlamentbe okosak és ostobák ülnek? Nem kedves! Vannak akiket meg vett a nagytőke és tudja hogy mit kellene tenni, de engedelmeskedik a pénz szavának. És vannak akiket nem tudott megvenni, viszont eddig a közelébe sem jutott a döntések meghozásának lehetőségéhez.
Hogy a Fidesz milyen lesz, az hamarosan kiderül.
"Ez komolyan érdekel, mert én ugyan őrájuk szavaztam, de gyakorlatilag nem is ismerem őket."
Hát ige,az átlagmagyar politikai kultúrája.
A Parlamentbe nem szakmai felkészültség alapján,hanem hogy ki tuja jobban képviselni az adott érdekeket.
Pl van egy vállalkozócsoport akik pénzt adnak egy segghülye prolinak hogy jelöltesse magát és kampányoljon.Miután bejutott,megindítja a rendeléseket az államtól a vállalkozók cégeihez.
Ilyen egyszerű.Ti csak színészeket választotok akiket a tévében mutogatnak nektek.
Utolsó! Átlagmagyar az öreganyád!
Én külföldön élek, de magyar vagyok, magyar állampolgár. Azért szavaztam a Fideszre, mert ők garantáltan eltávolították Gyurcsányt és a kompániáját! Mivel a Fideszesek jobbára fiatalok vagy középkorúak, így nem ismerhetem őket. Mindenesetre a törekvéseik szimpatikusak a mai napig...
"Én azt gondolom, hogy a Parlamentben okosak ülnek. Éppen ezért kérdeztem, hogy Ki közülük a legokosabb?"
Akkor oda te már nem kerülhetsz be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!