Rnesos kérdése:
Kapott már valaki bérkiegészítést a kománytól? (gazdasági giga mentőcsomag a korona vírus/vészhelyzet alatt)
Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 11:02
11/19 A kérdező kommentje:
Persze lehet, hogy én vagyok türelmetlen, mert április vége felé volt egy módosítás a pályázatokkal kapcsolatban és lehet, hogy csak ezután kezdtek az ügyekkel foglalkozni.
2020. jún. 2. 15:30
12/19 A kérdező kommentje:
"A támogatást 2020. május 01-től lehet egész hónapokra utólagos finanszírozással igénybe venni. A támogatás időtartama három hónap, és azt a munkavállaló részére fogják folyósítani nettó módon, köztehermentesen, a kieső idő 70 % -ban."
Igazad volt, valóban türelmetlen voltam. Június elején elvileg jönni fog a pénz.
2020. jún. 2. 15:37
13/19 anonim válasza:
Az M1-en minden nap bemondják, éppen hány milliárdot osztanak szét, stb. Személy szerint én nem ismerek olyat aki kapott volna ebből egy fillért is.
14/19 A kérdező kommentje:
Én nem nézek M1-et, mert ideges leszek tőle. Felmegy a vérnyomásom attól, hogy a mi pénzünkért mit művelnek híradás gyanánt.
2020. jún. 2. 16:18
15/19 anonim válasza:
Egy ismerősöm CÉGE kapott ilyen pénzt, ennek egy rését kifizeti a dolgozóinak. Nem a dolgozó kapja az államtól.
16/19 A kérdező kommentje:
Az elég nagy baj. Láttad, leírtam a kormány rendeletet! Az nem így szól. Majd meglátjuk.
2020. jún. 2. 17:01
17/19 anonim válasza:
#15 mondandója pontosabban: a pénzt a dolgozó kapja de az állam nem neki utalja, hanem a cégnek, a dolgozó a munkabérén keresztül kapja meg azt a pénzt.
18/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem telefonon az NFSZ-szel (Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat), azt mondták, hogy ők utalják közvetlenül a munkavállalóknak a bérkiegészítést, nem a cégen keresztül bolyolódik az ügylet. Tehát a dologzó elméletileg 2 helyről kap fizetést (munkahely+állam). Azért elméletileg, mert még gyakorlatban nem láttam, de már alig várom!!!
2020. jún. 8. 11:59
19/19 A kérdező kommentje:
Így nem érthető számomra, hogy az ismerős cége milyen pénzt kapott? De,igazából nincs is jelentősége.
2020. jún. 8. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!