Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen tüntetések voltak...

Milyen tüntetések voltak 2006-ban Magyarországon?

Figyelt kérdés
Most az amerikai zavargások kapcsán több helyen is felhozták a 2006-os magyarországi tüntetéseket, és habár még gyerek voltam akkor, már bőven elég idős voltam ahhoz, hogy emlékeznem kéne, mégsem tudom, miről van szó. Mi ellen tüntettek a magyarok?
2020. jún. 2. 09:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
10. Hát igen. Ez meg hab a tortán, hogy ez a csőcselék, illetve a párt, amihez kötődnek és támogatta őket most azoknak szövetségese, akik ellen akkor ilyen sajátos módon tüntettek.
2020. jún. 2. 13:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdezném, ha egy haragosod felgyújtja a házad előtt az autódat, majd onnan átterjedve a házad is kigyullad..mi lenne a véleményed?"

Az a véleményem, hogy a tv székházat a korábbi állításoddal szemben senki sem gyújtotta fel. Ahogy ezt már te is beismered.

2020. jún. 2. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#6 Micimacko67

Tudom hogy neked szokásod hogy más véleményt adj mások szájába mint amit mondtak - de velem ne próbálkozz be. Semmi hasonlót nem mondta, még csak nem is gondoltam. Amit gondoltam azt pontosan le is írtam. Vagy arra reagálj vagy hagyj békén! A hazugságokból elég volt!

2020. jún. 2. 13:40
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

11-es!

Hát igen, vannak ügyek amelyek indokolják az ördöggel való szövetkezést is.

Ilyen lehet a gátlástalan diktátorok eltakarítása is a közéletből.

2020. jún. 2. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14. Vicces, hogy szerinted a gyújtogatók meg a szemkilövetők szövetsége testesíti meg a demokráciát. Kezeltesd magad, amíg nem késő.
2020. jún. 2. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#15 Nem figyeltél jól arra amit írt.

"vannak ügyek amelyek indokolják az ördöggel való szövetkezést is.

Ilyen lehet a gátlástalan diktátorok eltakarítása is a közéletből."

Nem azt mondta hogy ezért szövetkeztek az ördöggel, csak hogy ilyen LEHET HA...

Náluk nem ez volt a helyzet, kell a hatalom, minden/bármi-áron. Innentől mindegy hogy kivel kell érte szövetkezni. Tudod, van az a pénz amiért már az a kilőtt szem is demokratikusan lett kilőve.

2020. jún. 2. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!