Miért nem értik meg hogy a haza szeretete egy minimális dolog amit el várhat az ember saját magától, nem pedig nácizmus, fasizmus, sovinizmus?
XDDDD Uristen mégegy ilyen rakás szerencsétlenséget mint a kérdező xD
Kérlek nyomatsd még itt a bommer baromságaidat, mert nagyon jókat röhögök xDD
A többség egyébként relatív. Egy kocsmában vagy focimeccsen a plebs között, vagy az öregotthonban és a piacon mariskanéniéknél tutifix hogy többségben vannak a nézeteid :D
De nem feltételezem hogy csak az öregek értenek veled egyet, mondom, van egy rakat középkorú proli és olyan fiatal fiúk akik a liberalizmust okolják hogy nem találnak barátnőt.(Főleg 26 éves szűz gamerek. Sok posztjukkal talalkozhatsz az r/inceltears nevű veboldalon, ajánlom figyelmedbe :D)
LOL mellé! 23 vagyok :D
Jó, már nem tegnap érettségiztem, de azért nyuggernek még nem érzem magam. A nyugger mentalitás és a kificamodott lelkivilág inkább rád jellemző.
És ismét mellé! A kommunizmus semmivel sem tetszik jobban mint ez a nevetséges szélmalomharcosdi a csúnya gonosz anti-fehérkeresztényheteroférfiakkal.
De ha már így vágod a politikai ideológiákat, mutass már rá, hogyan származik a kommunizmusból a liberalizmus? Mármint, lehet én vagyok lemaradva, de valamiért
úgy emlékszem a kommunizmus fontos elemei a terv gazdaság, a minél erősebb állami befolyás, a proletár diktatúra, az erőszakos iparosítás, a katona állam kiépítése, a normalizmus, a csorda mentalitás, a realizmus, a külföldre utazás/költözés ellehetetlenítése, és a lelketlen hasznosság alapon államilag irányított művészetek (szocreál).
Ezek alapján inkább a jelen kor nemzethy populitsa jobboldalának nézetei tűnnek kommunista maradványnak ;)
Vagy nem ti szoktatok hisztizni a sorkatonaságért, a minél nagyobb állami befolyásért, és a "haszontalan" "nem termelő" dolgok leállításáért?
Kérdező, a te definiciod szerint akar a regi romai birodalom, akar a naci Nemetorszag is kommunista/liberalis volt...
"Mindkettő uralkodni akar, birodalmakat akar a nemzet államok felett"
Jol ismered a tortenelmet, te nem igy latod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!