Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem értik meg hogy a...

Miért nem értik meg hogy a haza szeretete egy minimális dolog amit el várhat az ember saját magától, nem pedig nácizmus, fasizmus, sovinizmus?

Figyelt kérdés
Számtalanszor megkaptam csak azért mert szeretem a hazámat, és nem tűröm hogy se más nép csoportok, se politikai ideológiák lerombolják azt. A hazafiság nem politikai nézet és eszme! A haza szeretet nem régimódi, hanem egy mindig jelen lévő érték, amely mindig is jelen volt és van. Ezt nem írhatja felül se idegen hatalom, se a haladás, se liberálanarchizmus. Az emberek nem választhatják meg hogy fiúnak vagy lánynak születnek, úgy azt sem hogy milyen nemzetiségűnek születnek, én pedig a csodákban és a véletlenekben nem hiszek, biztos oka van annak hogy miért annak születtél ami vagy. És azt aki vagy tiszteletben kell tartani. Másokat is, de előbb azt aki vagy és ahová születtél. Ezt a jelenleg divatos eszmerendszerek egyáltalán nem akarják tiszteletben tartani. Sőt tűzzel vassal el akarják törölni! Az emberek a hazájukat már csak a politikai nézetei és a történelem hamisítás betegsége, az elgyökértelenedés, elhidegülés a hazától ami a kommunizmus következménye és a jelenleg divatos eszmerendszerek miatt sem tisztelik. Ez a nagyobb baj! Nem az hogy ki a náci meg a többi hülyeség(ek)! Nem lehet az emberiséggel egyidős értékrendekkel sem harcolni, mert nem véletlenül fejlődtek az emberrel ki, az ember majd akkor kap észbe ha megint úgy fog viselkedni mint egy majom.

2020. jún. 1. 23:48
 111/163 anonim ***** válasza:
79%

XDDDD Uristen mégegy ilyen rakás szerencsétlenséget mint a kérdező xD

Kérlek nyomatsd még itt a bommer baromságaidat, mert nagyon jókat röhögök xDD

A többség egyébként relatív. Egy kocsmában vagy focimeccsen a plebs között, vagy az öregotthonban és a piacon mariskanéniéknél tutifix hogy többségben vannak a nézeteid :D

De nem feltételezem hogy csak az öregek értenek veled egyet, mondom, van egy rakat középkorú proli és olyan fiatal fiúk akik a liberalizmust okolják hogy nem találnak barátnőt.(Főleg 26 éves szűz gamerek. Sok posztjukkal talalkozhatsz az r/inceltears nevű veboldalon, ajánlom figyelmedbe :D)

2020. jún. 4. 14:42
 112/163 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy, neked nem épp a trijanonról kellene siránkoznod valahol egy eldugott kérdés alatt vagy a vadhajtásokon a többi redpilled nyomival? :D
2020. jún. 4. 14:43
 113/163 A kérdező kommentje:
Szerintem az a régimódi szerencsétlen, aki a kommunizmus eszméit valja még mindig, hiszen a mai liberalizmus annak a következménye vagy mellékterméke. Mindkettő uralkodni akar, birodalmakat akar a nemzet államok felett! Fogadjunk hogy te is egy kommunizmusban megrekedt kificamodott lelkű, lebutított, bolond, agymosott nyugger vagy.
2020. jún. 4. 15:07
 114/163 A kérdező kommentje:
Nektek köszönhetjük azt is hogy csonka ország vagyunk, ugyanis a szovjetek semmit nem fogadtak el, pedig a nagyhatalmak vissza adtak volna nekünk jócskán területeket.
2020. jún. 4. 15:11
 115/163 anonim ***** válasza:
39%

LOL mellé! 23 vagyok :D

Jó, már nem tegnap érettségiztem, de azért nyuggernek még nem érzem magam. A nyugger mentalitás és a kificamodott lelkivilág inkább rád jellemző.

És ismét mellé! A kommunizmus semmivel sem tetszik jobban mint ez a nevetséges szélmalomharcosdi a csúnya gonosz anti-fehérkeresztényheteroférfiakkal.

De ha már így vágod a politikai ideológiákat, mutass már rá, hogyan származik a kommunizmusból a liberalizmus? Mármint, lehet én vagyok lemaradva, de valamiért

úgy emlékszem a kommunizmus fontos elemei a terv gazdaság, a minél erősebb állami befolyás, a proletár diktatúra, az erőszakos iparosítás, a katona állam kiépítése, a normalizmus, a csorda mentalitás, a realizmus, a külföldre utazás/költözés ellehetetlenítése, és a lelketlen hasznosság alapon államilag irányított művészetek (szocreál).

Ezek alapján inkább a jelen kor nemzethy populitsa jobboldalának nézetei tűnnek kommunista maradványnak ;)

Vagy nem ti szoktatok hisztizni a sorkatonaságért, a minél nagyobb állami befolyásért, és a "haszontalan" "nem termelő" dolgok leállításáért?

2020. jún. 4. 17:20
 116/163 A kérdező kommentje:
Hiába átkozod a kommunimust a modern liberális mislék ugyanaz csak finomabb, demokratikusabb és modernebb köntösbs ágyazva de ugyanazt a célokat érvényesíti. Ugyanúgy birodalmában gondolkodnak, és elnyomják a nemzetállamokat meg a vallásokat mint minden gonosz forrását. Ha nem is vagy nyugger, akkor elég tapasztalatlan fiatal vagy politikai szinten, hiába modern generáció semmit sem tud a multról.
2020. jún. 4. 18:19
 117/163 A kérdező kommentje:
Birodalmában*
 118/163 A kérdező kommentje:
Birodalmakban**
 119/163 A kérdező kommentje:
Nem hiába az antifa mozgalmak is meg a liberálisanarchiszták imádják magukat sarlóval meg kalapáccsal ábrázolni.
2020. jún. 4. 18:21
 120/163 Micimacko67 ***** válasza:
26%

Kérdező, a te definiciod szerint akar a regi romai birodalom, akar a naci Nemetorszag is kommunista/liberalis volt...

"Mindkettő uralkodni akar, birodalmakat akar a nemzet államok felett"

Jol ismered a tortenelmet, te nem igy latod ezt?

2020. jún. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!