Fiatalok! (16-30) Milyen ideológiát vallotok?
Konzervatív centralista, de leginkább korrupcióellenző, ha az megvan, akkor beszélhetünk ideológiákról.
De ki tudja, 16 évesen még jobboldalinak mondtam volna magam.
"nem a félig múmia 50-80 éves bácsikákban és nénikékben, akik még csak nem is haladó szelleműek és"
Annyira bírom amikor valaki azt hiszi, hogy az idősebbek eleve öregnek születtek és hogy ők maguk meg mindig fiatalok maradnak.
Ki kell ábrándítsalak kérdező. Aki most 50 éves, az a rendszerváltáskor éppen hogy csak befejezte a középiskoláját, már alig-alig tapasztalt meg valamit az előző rendszerből és éppen hogy ők, mint fiatalok alakították át ezt az országot.
Aki most 60 éves, azok a rendszerváltók, ők voltak azok, akik eléggé haladók, modernek voltak ahhoz, hogy már szembe is merjenek szállni az állampárttal és az egész rendszert megváltoztassák, hogy neked, mai fiatalnak már ne abban a diktatúrában kelljen felnőnöd.
Akik most 80 alatt vannak, ők voltak azok akik ezt az országot eljuttatták oda hogy beléphetett az EU-ba, hogy te már az életedet uniós tagként élhesd, szabad átjárással más országokba, hogy te dönthesd el hogy hol akarsz tanulni, dolgozni, élni.
Nem mellesleg csaxólok, hogy nem egy új app kitalálása a nagyon tuti és haladó gondolkodás, hanem létrehozni a semmiből a számítástechnikát, az elektronikát. Az általad olyan nagyon lenézett "félig múmiák" voltak azok akik neked mindazt kitalálták, ami addig nem is létezett még elméleti szinten sem, hogy te már csak használhasd, fejleszthesd.
*utolsó előtti
Én egyébként kommunista vagyok és nyíltan vállalom. Ráadásul anarcho-kommunista.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!