Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergelyt kell...

Karácsony Gergelyt kell indítani miniszterelnökjelöltnek 2022-ben nincs más esély a győzelemre?

Figyelt kérdés

Budapestet is megnyerte, 2022-ben az országot is megnyerheti?

Utána szakértői stábbal kormányozna a Momentum és DK köreiből a főpolgármestert pedig a második előválasztási befutó venné át Kálmán Olga.

2020. máj. 31. 18:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
30%

20-as, Budapestet nagyon jól vezeti, és szerintem orrbán viktornál az országot is sokkal jobban vezetné (mondjuk orrbánnál az öreganyám macskája is, szóval ez nem nagy teljesítmény, de szerintem az utóbbi három-négy miniszterelnökre is simán ráverne).

Nyilván neked nem tetszik Karácsony Gergely, de ahogy elnézlek, nem is szavaztál rá.

Szerencsére mi, akik megválasztottuk, elégedettek vagyunk vele, sőt, kellemes meglepetés lett (őszintén nem adtam rá két garast csak a tohonya Tarlós, meg a pártállami rezsim ellenében szavaztam rá - de pozitívan csalódtam!).

Szóval nekünk tetszik, és mint kiderült: mi vagyunk többen, és nemcsak virtuálisan, mint ti szoktatok lenni (50% alatti "kétharmadokkal")!

Mi TÉNYLEG többen vagyunk, azaz 50% fölött Budapesten! Ti trottyos Tarlóssal és a két bábjelöltetekkel, Puzsérral meg Berki Krisztiánnal EGYÜTT is csak 49%-ot sikerült elérjetek (Tarlós tata egyedül csak 44%-ot).

Hogy szoktátok mondani? Tessék beletörődni! Esetetekben ez annál is indokoltabb, hogy, mint említettem, mi VALÓDI többségben vagyunk, nem virtuális áltöbbségben, mint ti szoktatok!

2020. jún. 1. 11:45
 22/24 anonim ***** válasza:
67%

#20 Ugyanezt. Mutogatna Orbánékra hogy miattuk nem tud csinálni semmit.

Ezt csinálták a ballibek 2002-2010 között is.

2020. jún. 1. 11:46
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

21!

Ha a haverok azonnali kinevezése és a fizetésük látványos megemelése teljesítmény, akkor Karácsony tényleg jól vezeti Budapestet.

Ha Gyurcsány emberének a megvédése - kirúgások árán is - budapesti érdek, akkor tényleg jól vezeti Budapestet.

De ha aszerint ítélem meg, hogy képes-e megfelőlen működtetni fővárosi intényményeket, akkor leszerepelt.

Csak értékrend kérdése, hogy jól végzi-e a dolgát.

2020. jún. 1. 12:23
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Nos 21-es személyében megjött geri felszopója.karigeri azt sem tudja melyik kerület hol van mint bizonyította.

de meglett a győzelem ezt

kimatekoztad szóval mehetsz gerihez bérszámfejtőnek.

2020. jún. 1. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!