Akik utálják a Fideszt, szerintük mi lenne a helyes alternatíva?
A 2011-es népszámlálás szerint az ország fele nem keresztény, azóta valószínűleg még kevesebben vannak azok, akik szerint a Biblia szerint kellene élni.
Most akkor ki gondolkodik helyesen? Aki egy kisebbség értékrendje alapján kormányoz vagy aki odafigyel a többségre?
11: "A 2011-es népszámlálás szerint az ország fele nem keresztény...
Nem tudom hogy igaz-e, mert annyit nem ér ez az állítás, hogy utána nézzek, de ha netalán így lenne, akkor miért is kell ennek a "kisebbségnek" és papjainak ezer-milliókat adni (a semmire)?!
És mi a franc szükség van a Semjén-féle kiscsoportra?
A híres Karácsony pl nem vészes.
Mégiscsak pest a főváros, ott nem nyert a fidesz.
Ember, mégegy ilyen fölösleges kérdést. Te azt hozod fel érvnek a fittyó mellett, hogy jobboldali, hazafias, keresztény, és hogy ezt egy szabadelvű baloldali úgysem értheti.
Tehát (nem fideszes létedre LOL) a kérdésed azt mutatja hogy teljesen ideológiai alapon tartod a fideszt a helyes/jó alternatívának, amit én úgy sem érthetek. Akkor minek teszed fel a kérdést? Ha én elmagyaráznám mi nem tetszik ebben az egész surmó nemzethy maszlagban, ugyanezzel az erővel, egy magadfajta szűklátókörü, boomer jobboldali úgysem értheti meg.
Te ideológiai alapon hiszel valamit amiről úgysem tudsz meggyőzni, és aminek az ellenkezőjéről én sem tudlak meggyőzni téged, tehát akkor mégegyszer, minek a "kérdés"?
Első nap a Kremlintroll melóban?
Ettől a tolvaj bandától bármi jobb.Ezt a diktatúrát remélem meg döntik.
Ez sajna,messze van a demokráciától.
Kedves kérdező. Borkai? Megvette a nép tulajdonát (föld) bennfentes infó alapján sajàt aga jòváhagyásával azért, hogy aj zsíros privát haszonnal passzolj a németknek (audi) ami pénzt majd bekokainozva luxushajón szajha testvèr pár sz0patására költött. Eárulnád, hogy ebbn mi a bibliai? Vagy hogy semlyén vasárnap megya plázába mikor èppen készül bezàratni őket vasárnapra, mert hogyistentelen? Habony aki rogánnal zsíros csúszópénzekért cserébe hordja be magyarországra a ázsiaiakat leteepedni majd a rofitból kokózik ibizán? Elárulnád, hogy milyen bibliai viseledésről és erkölcsről beszélsz amit tnúsítanak? Vagy hogy orbán nyíltam szítja az embereke más embertársaik ellen? Jézus erről hol tanít, mondd már el... vagy te a korai ószövetségi életvitelt akartad fényezni? Az meg miért automatikusan "jó"? Gondolkozz mielott ilyeneket leirsz...
Kinanak fogung eladososdni legaabb otvn evre
Oroszok kilora megvették még a dédunokáidat is pakson keresztul ... ki vagy te???? Elotte tajekozodj , utana itelkezz
Az alternatíva, egy tudományos, gazdasági alapon működő szakértő kormány lenne. Sajnos ilyen, az egész világon nincs.
Ameddig az emberiséget üres lózungokkal hülyíteni lehet, addig marad a bal, jobb, szélső, stb.
Írhatnám, hogy a Fidesztől bármi, bárki jobb lenne...
Így hát leírom: A FIDESZTŐL BÁRKI, BÁRMI JOBB LENNE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!