Miért kellett Budapesten az elmúlt 30 év embereit újra választani, ha most volt friss alternatíva?
Nem egészen értem, hogy ezzel mit szeretnél mondani, mire utalsz...
Kifejtenéd?
Én egy évtizede azt hallom az emberektől, hogy nincs kire szavazni, mert a régi KISZ titkárok és MSZMP tagok vannak mindenhol, ezért vagy nem szavaznak, vagy arra szavaznak aki szerintük a kisebbik rossz.
Most volt viszont alternatíva, olyan emberek akiknek eddig semmi közük nem volt a politikához.
Vajon miért nem Őket szavazták meg?
"ha most volt friss alternatíva?"
Hol volt itt friss meg alternatíva?
Nem sikerült észrevennem a szavazólapokon, csak olyan szerepelt ott hogy dk+mszp+jobbik+stb összefogás.
Neked milyen lapot adtak?
Volt egy előválasztás, amiből kibújt, mert nem akarta elviselni, hogy a fővárosiaknak nincs szüksége ripacsokra a politikában. Végigvitte a kampányt, ennyit ért.
Szeretem ahogyan Puzsér beszél, ahogy fogalmaz, ahogy előadja magát. Jó szónok, de pocsék politikus...
#7 Még mindig nem válaszoltál. Hol volt itt friss alternatíva?
Puzsérral ne gyere, mert attól hogy neked új, a közéletben egyáltalán nem volt sem friss, sem alternatívája Tarlósnak.
"Most volt viszont alternatíva, olyan emberek akiknek eddig semmi közük nem volt a politikához."
Azért nem szavaztak rájuk, mert ez a szöveg nem elég, hogy most van alternatíva. Mégis kinek nyújt alternatívát? Nekem nem alternatíva, mivel nem az én értékrendemet képviselik. Puzsér szombati ATV-s nyilatkozata pontosan azt bizonyítja, hogy nem is lenne igazi alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!