Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az utóbbi időben honnan jött...

Az utóbbi időben honnan jött ide ez a rengeteg troll?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, mint:

"Jakab Péter (ex)DK-sokkal fogja pótolni a Jobbik tagságát?"

"A balosok miért követik vakon gyurcsányt?"

"Budapesten miért ilyen sok a roma? Különösen a belvárosban. Eddig is ennyi volt?"

"Orbán Viktor miért bánik ilyen kesztyűs kézzel az ellenzékkel?"

"Karácsony Gergely homoszexuális?"

"Mikor fog fellázadni a nép a jogvédők ellen, akik miatt nő a bűnözés mert a legutolsó pedofil sorozatgyilkost is foggal körömmel védik?"

"Mit szóltok ahhoz hogy kiderült hogy karácsony gergely náci ruhás emberekel fotózkodott?"

2020. máj. 30. 20:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Tele van az oldal különféle trollokkal, téged meg csak pont ezek zavarnak?
2020. máj. 30. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Vajon honnan...? Miután nyílt titok, hogy a fidesz alkalmaz embereket, hogy mindenféle fórumokon terjesszék a fideszes propagandát és szidják az ellenzéket, ezért nem nehéz kitalálni, hogy honnan jönnek. Pár éve még 50 vagy 60ezer Ft-ot fizettek, nem tudom manapság mennyit lehet így keresni, de látszik a kérdések és hozzászólások színvonalán, hogy nem a legértelmesebbek vállalják el ezt a munkát.
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyen esős időben szaporodnak mint a gombák.
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom mivel nem duborog az oldal, ezert akik unatkoznak (de persze szeretnenek dumcsizni) kierolkodnek magukbol valami aktualisnak tuno kerdest.

Ha nem lennenek ilyen troll kerdesek, alig lenne mire valaszolni.

Megprobalok mindig a kerdes komolysaganak megfelelo valaszt adni es nem foglalkozom vele ha hulyeseg az egesz.

2020. máj. 30. 21:15
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

#2 "Miután nyílt titok, hogy a fidesz alkalmaz embereket, hogy "

Lefordítom magyarra amit írtál: Miután TI megpróbáljátok ezt hazudni mindenhol, hogy ...

Csak nem jön össze.

Fura dolog ez a szólásszabadsággal - azt okozza hogy nem csak nektek lehet véleményetek, nem csak ti mondhattok véleményt és egy NYILVÁNOS fórumon nem szűrheted meg hogy ki az aki véleményt mondhat és ki nem.

Tudom-tudom, hiányzik a régi, jól bevált cenzúra, a facebook-on alkalmazzátok is erősen, de itt még nem jött össze.

2020. máj. 30. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Sok troll mitózissal szaporodik eléggé gyorsan.
2020. máj. 30. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy 2-es is írta, ezek nem trollok, legalábbis abban az értelemben, hogy nem szórakozásból csinálják, ez a munkájuk. Aki még mindig nem hiszi, hogy van ilyen (bár azt hittem, ez már hellyel-közzel elismert tény a kormánypárti oldalon is,) annak itt egy tanulmány róla. Nem a Gyurcsány csinálta, vagy Soros, vagy a Helsinki bizottság, hanem az oxdfordi egyetem:

[link]

2020. máj. 30. 23:38
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
#7 Most komolyan azt akarod beadni hogy azért tény hogy itt fideszes trollok vannak, mert OXFORDBAN írtak arról hogy létezik a közösségi médiában ilyen véleméynformálás?
2020. máj. 30. 23:41
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Bizonyítani nem lehet ki van egy adott account mögött, de tény, hogy a jelenség létezik, és tény, hogy az itteni tevékenység jellegében és volumenében tipikusan ráillik az ilyen jellegű astroturf sémákra. (Egy sablonra felhúzott kérdések spammelése megbízható menetrend szerint, A-B teszteléssel, szorosan követve a kormányzati kommunikáció irányvonalát. Tudod, ha úgy megy mint egy kacsa, úgy úszik mint egy kacsa, úgy hápog mint egy kacsa...)
2020. máj. 30. 23:49
 10/13 anonim ***** válasza:
39%

Tudod mindig furcsállottam ezt a hülye elképzelést, hogy az én véleményemet a kormánypárt alakítaná - miközben a helyzet az, hogy pontosan azért támogatom a kormánypártokat, mert ŐK vallják az én véleményemet.

Nyilván nálatok ez nem működik, lévén a pátjaitoknak nincs véleménye, elvei, akarata, céljai - egyet kivéve, hogy vesszen a zorbán. Nem csoda ha nem érted hogy a párt véleménye és a párt támogatóinak véleménye egyezik - ha nálatok ez lehetetlen.

2020. máj. 31. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!