Az utóbbi időben honnan jött ide ez a rengeteg troll?
Ilyenekre gondolok, mint:
"Jakab Péter (ex)DK-sokkal fogja pótolni a Jobbik tagságát?"
"A balosok miért követik vakon gyurcsányt?"
"Budapesten miért ilyen sok a roma? Különösen a belvárosban. Eddig is ennyi volt?"
"Orbán Viktor miért bánik ilyen kesztyűs kézzel az ellenzékkel?"
"Karácsony Gergely homoszexuális?"
"Mikor fog fellázadni a nép a jogvédők ellen, akik miatt nő a bűnözés mert a legutolsó pedofil sorozatgyilkost is foggal körömmel védik?"
"Mit szóltok ahhoz hogy kiderült hogy karácsony gergely náci ruhás emberekel fotózkodott?"
Gondolom mivel nem duborog az oldal, ezert akik unatkoznak (de persze szeretnenek dumcsizni) kierolkodnek magukbol valami aktualisnak tuno kerdest.
Ha nem lennenek ilyen troll kerdesek, alig lenne mire valaszolni.
Megprobalok mindig a kerdes komolysaganak megfelelo valaszt adni es nem foglalkozom vele ha hulyeseg az egesz.
#2 "Miután nyílt titok, hogy a fidesz alkalmaz embereket, hogy "
Lefordítom magyarra amit írtál: Miután TI megpróbáljátok ezt hazudni mindenhol, hogy ...
Csak nem jön össze.
Fura dolog ez a szólásszabadsággal - azt okozza hogy nem csak nektek lehet véleményetek, nem csak ti mondhattok véleményt és egy NYILVÁNOS fórumon nem szűrheted meg hogy ki az aki véleményt mondhat és ki nem.
Tudom-tudom, hiányzik a régi, jól bevált cenzúra, a facebook-on alkalmazzátok is erősen, de itt még nem jött össze.
Ahogy 2-es is írta, ezek nem trollok, legalábbis abban az értelemben, hogy nem szórakozásból csinálják, ez a munkájuk. Aki még mindig nem hiszi, hogy van ilyen (bár azt hittem, ez már hellyel-közzel elismert tény a kormánypárti oldalon is,) annak itt egy tanulmány róla. Nem a Gyurcsány csinálta, vagy Soros, vagy a Helsinki bizottság, hanem az oxdfordi egyetem:
Tudod mindig furcsállottam ezt a hülye elképzelést, hogy az én véleményemet a kormánypárt alakítaná - miközben a helyzet az, hogy pontosan azért támogatom a kormánypártokat, mert ŐK vallják az én véleményemet.
Nyilván nálatok ez nem működik, lévén a pátjaitoknak nincs véleménye, elvei, akarata, céljai - egyet kivéve, hogy vesszen a zorbán. Nem csoda ha nem érted hogy a párt véleménye és a párt támogatóinak véleménye egyezik - ha nálatok ez lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!