Karácsony Gergely direkt hoz rosszabbnál rosszabb döntéseket és nácizza le a megemlékező tömeget, hogy leváltsák vagy tényleg ennyire inkompetens?
Azt írtam hogy "Úgy gondolom, hogy ebben az esetben sem a tüntetők, sem Karácsony Gergely nem reagált megfelelően a helyzetre."
Tehát specifikusan a Deák téri esettel kapcsolatos döntését bíráltam. Ami pedig nem csak a népszerűségének árt, hanem nekünk is, mivel a "nácizással" feleslegesen hergeli a tüntetőket akik így csak nagyobb károkat okoznak. Adja alájuk a lovat.
Lehet a sokat írtam és azért jött át rosszul😅
"Tehát specifikusan a Deák téri esettel kapcsolatos döntését bíráltam. Ami pedig nem csak a népszerűségének árt, hanem nekünk is, mivel a "nácizással" feleslegesen hergeli a tüntetőket akik így csak nagyobb károkat okoznak. Adja alájuk a lovat."
Nem tartom hosszúéletűnek a nácizás hatását, szóval ezzel nem igazán törődtem. Bár lehet a fidesz majd a felszínen tartja a témát, de szerintem más irányba fognak menni.
Nem, nem csak ne nácizzon es próbáljon meg kevésbé "polgárpukkasztó" hangnemet megütni. Meg lehetett volna fogalmazni azt az üzenetet normálisan is, nem kéne lesüllyednie az ő szintjükre.
Azt írta Karácsony Gergely:
"Budapest nem tűri a rasszista uszítást, sem itt, sem máshol nincs helye ennek a szottyos gyűlöletnek. Semmilyen tragédia nem lehet ürügy a megfélemlítésre, az önbíráskodásra.”
Mi a gond ezzel?
Meg ezt is:
„Nem a békés véleménynyilvánítást kell büntetni a hatóságnak, hanem megakadályozni, hogy nácik dúlják fel a város rendjét” .
A 7es által idézett mondatra utaltam, ha csak azt írta volna amit te idéztél, az jó lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!