Az ellenzékiek miért utálják Puzsér Róbertet?
Próbáld meg Puzsért elképzelni, mint főpolgármestert.
Vagy bárkiként, akinek hatalom van a kezében.
Vélemény?
Én speciel nem utálom...
Az igaz, hogy van egy stílusa, amit sokan nem szeretnek - de ez csak egy szerep...
Nem utálom, de a stílusa rettenetes. És amilyen hangos, olyan tapasztalatlan a közigazgatásban, fogalma sincs a városvezetésről - én csak ezért nem szavaztam rá.
A legtöbb főpolgármester önkormányzati közgyűlési képviselőként kezdte, aztán volt kerületi polgármester, esetleg főpolgármester-helyettes, stb. Bele kell tanulni ebbe is, csak a korlátolt ember hiszi, hogy mindenhez ért.
Erre persze Puzsér azzal érvelt, hogy ő nem is kell értsen semmihez, vannak szakemberei a stábjában, akik értenek helyette is a közigazgatáshoz.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért ne azokra szavazzak? Miért rá? Miért nem lesz ő inkább híres emberként egy szakértő jelöltnek a szóvivője, jobbkeze, tanácsadója? Miért ő a jelölt, és nem a szakértő, aki ért a városvezetéshez?
Ha legközelebb hátralép és mondjuk kampányfőnök lesz egy igazi, alkalmas városvezető mellett, akkor lehet, hogy támogatni fogom a jelöltjét.
De nélküle is túl sok hozzá nem értő semmittevő "politikus" van a nagypolitikában és a közigazgatásban, akinek a titkárnője és a tanácsadói végzik a munkáját, ötödannyi fizetésért mint amit ő kap a nagy nulláért.
Hagyjuk a fenébe! Kapja ő a tanácsadói vagy kampányfőnöki fizetést, a főpolgármesteri fizetést hagyja meg annak, aki valójában vezeti a várost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!