Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért utálják...

Az ellenzékiek miért utálják Puzsér Róbertet?

Figyelt kérdés
Azon meg sem lepődöm, hogy a kormánypártiak és a szélsőjobbosok utálják, de az ellenzékiek miért? Ráadásul mindig próbálják átrugdosni őt a szélsőjobbra, le fasisztázzák, le hímsovinisztázzák, stb.

2020. máj. 29. 22:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Puzsert meg a Puzser is utalja :P
2020. máj. 29. 22:49
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Puzsér újragondolt világlátása és másokat oltogató igazságosztása marhára tetszik az embereknek... mindaddig, amíg nem az ő csoportjuknak fog neki. De ami késik, nem múlik, a féllábú pirézek után a "harmadik emeleti elálló zöldfülű szaralakok" is sorra fognak kerülni, és akkor egy életre berágnak azok is.
2020. máj. 29. 23:02
 3/14 anonim ***** válasza:
43%

Próbáld meg Puzsért elképzelni, mint főpolgármestert.

Vagy bárkiként, akinek hatalom van a kezében.

Vélemény?

2020. máj. 29. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Nem vagyok ellenzéki, még csak Fideszes sem. Szavazni se járok el, mert tök felesleges. Mindegyik politikus olyan, amilyen. Viszont, Puzsért sose szerettem. Van az a mondás, hogy nem mindegy, hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik. Na ilyen Puzsér.
2020. máj. 29. 23:27
 5/14 A kérdező kommentje:
# 3 Inkább Puzsér mint Fidesz bérenc Karácsony Gergely, de most már úgy is mindegy.
2020. máj. 29. 23:31
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Mégha DK-bérencet mondtál volna...
2020. máj. 30. 00:19
 7/14 Alex Fly ***** válasza:
84%

Én speciel nem utálom...

Az igaz, hogy van egy stílusa, amit sokan nem szeretnek - de ez csak egy szerep...

2020. máj. 30. 00:23
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
a stílusát utálom de talán ő áll a legközelebb a független jelzőhöz
2020. máj. 30. 00:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem utálom. Nem is mondana hülyeségeket, csak a stílusa miatt "elrettenti" az embereket. Ha egy kicsit vállalhatóbb lenne, okosabban csinálná a dolgait, akkor még meg is fontolnám, hogy támogassam e.
2020. máj. 30. 00:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem utálom, de a stílusa rettenetes. És amilyen hangos, olyan tapasztalatlan a közigazgatásban, fogalma sincs a városvezetésről - én csak ezért nem szavaztam rá.

A legtöbb főpolgármester önkormányzati közgyűlési képviselőként kezdte, aztán volt kerületi polgármester, esetleg főpolgármester-helyettes, stb. Bele kell tanulni ebbe is, csak a korlátolt ember hiszi, hogy mindenhez ért.

Erre persze Puzsér azzal érvelt, hogy ő nem is kell értsen semmihez, vannak szakemberei a stábjában, akik értenek helyette is a közigazgatáshoz.

Csak azt nem értem, hogy akkor miért ne azokra szavazzak? Miért rá? Miért nem lesz ő inkább híres emberként egy szakértő jelöltnek a szóvivője, jobbkeze, tanácsadója? Miért ő a jelölt, és nem a szakértő, aki ért a városvezetéshez?

Ha legközelebb hátralép és mondjuk kampányfőnök lesz egy igazi, alkalmas városvezető mellett, akkor lehet, hogy támogatni fogom a jelöltjét.

De nélküle is túl sok hozzá nem értő semmittevő "politikus" van a nagypolitikában és a közigazgatásban, akinek a titkárnője és a tanácsadói végzik a munkáját, ötödannyi fizetésért mint amit ő kap a nagy nulláért.

Hagyjuk a fenébe! Kapja ő a tanácsadói vagy kampányfőnöki fizetést, a főpolgármesteri fizetést hagyja meg annak, aki valójában vezeti a várost!

2020. máj. 30. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!