Nem vicc már ez, hogy újabb nemzeti konzultáció lesz a
soros terv 2.0-ról?
#6 Ez mind szép és jó, csak mint Jonas barátunkon is látható, az egyszerű polgár a legkevésbé se kompetens gazdasági kérdésekben. Vagy netán a hiteles tájékoztatás kedvéért, az is el lesz magyarázva, hogy egyáltalán mit jelent ez az említett kötvény? Apropó, bármilyen más kötvénykibocsátásról/hitelfelvételről megkérdik az embereket?
2020. máj. 29. 15:44
Szó sem volt itt semmilyen gazdasági kérdésről.
2020. máj. 29. 15:48
13/20 A kérdező kommentje:
#8: Szlovákiában jobb a demokrácia mint itt Magyarországon. Ott pont idén váltották le Ficot és bandáját, mert elegük lett az embereknek a baloldali populista korrupt kormányzásukból.
#13 Az demokrácia hogy az emberek leváltják a kormányt HA akarják - az mitől nem demokrácia hogy úgy is dönthetnek, hogy NEM váltják le, mert NEM AKARJÁK?
2020. máj. 29. 15:57
/Mikor 10 éve Magyarországra költöztem,meglepődtem,hogy itt néha megkérdezik az embert./
A probléma az,hogy nem arról kérdezik meg az embert,amiről igazán kéne.Pl,hogy elégedett e ön az átlag rekord alacsony magyar fizetésekkel?Vagy elégedett e a magyar politikai helyzettel?Elégedett e ön a sok stadion építéssel?Elégedett e ön azzal,hogy minden hatodik magyar gyerek külföldön születik?Valahogy hiányoltam mindig ezeket a kérdéseket....Sajnos sok ember befolyásolható a média által és nem objektíven gondolkodik.
2020. máj. 29. 16:46
Ez a baj, hogy baromira csak azt látjátok megint Sorosoznak csak. Ez az egész baromira nem erről szól, hanem az ellopható milliókról. Megint majd teleplakátolják az országot, telepakolják a konzultációs reklámokkal a TV csatornákat, rádiócsatornákat, újságokat, stb, ami meglepő módon a legtöbb Fideszes kézben van, így az állam pénze szépen a Fideszesek zsebében landol.
2020. máj. 29. 17:17
17/20 A kérdező kommentje:
A demokrácia indexben Szlovákia mutatói szinte mindenben jobbak.
[link]
A Fidesz az igazi magyar viccpárt!
A Kétfarkúak öltönyös úriemberek ezekhez képest!
2020. máj. 29. 23:05
Aki ma Magyarországon demokráciáról, jogállamról beszél, annak halovány gőze sincs a nevezett szavak tartalmi jelentéséről!
2020. máj. 29. 23:07
Én már most meg tudom írni a nemzeti konzultáció eredményét.
A megkérdezettek 78,2 %-a visszaküldte a kérdőívet.
A válaszadók 99,2%-a nem akar öröklejáratú kötvényt. A többiek válasza érvénytelen.
2020. máj. 29. 23:27
További kérdések: