Az hogy van az, hogy itt van a nyakunkon a szörnyen veszélyes halálos járvány, mégis a tavalyi év eleji járványmentes időszakhoz képest jelenleg mégis csökken az elhalálozások száma?
A Tavalyihoz képest a márciusi éppenséggel nőtt arányaiban(ezer lakosra), de a januári és a februári adat jelentősen kedvezőbb
Tudom, ez nem válasz a kérdésedre, de én azon gondolkodtam el, hogy a közlekedési balesetek és a gyilkosságok száma sokkal alacsonyabb volt a korlátozás idején.
Ma pl. öten meghaltak egy balesetben, ahol egy teherautó és egy kisbusz született.
A gyilkosságok egymást érik: Angyalföldön egy nő ölt, Deák téren két halott, Szilágyi István stb.
Igazából tehát mellé kéne tenni, hogy a járvány (pontosabban a járvány miatti kényszer-intézkedések) mennyivel csökkentették a balesetek és a gyilkosságok számát.
És szerencsére kontroll nélkül tud terjedni ez a covid, hogy vigye el a csuda. Most, hogy égész évben semmi nem korlátozás nem volt, könnyen elkaphatta bárki.
Ráadásul mindenki továbbra is úgy tüsszög és köhög és köpköd, mint tavaly. És a kezüket sem mossák az emberek.
Ugye?
Jah. Nem.
Francba... Pedig azt hittem elhiszed, ahogy az összefüggést, amit leírtál a kérdésbe.
Ott ahol most tüntetések vannak, valamiért rekordokat dönt a fertőzés szám.
Vajh miért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!