Hogy lesz ebből 3%-os gazdaságnövekedés, ha pár hónap alatt van olyan régió ahol 46%-al csökkent a vásárlóerő, tehát annyival szegényedett?
Nyugat-Dunántúl (-46%)
Közép-Magyarország (-40%)
és a többi.
De azt állítja Matolcsy, hogy a válság ellenére is gazdasági növekedés lesz nálunk ;) Ezt hogy fogja kivitelezni statisztikákban?
3%-os növekedés sehogy nem lesz, sőt semmilyen növekedés nem lesz idén, Matolcsy hülyeséget mondott ezzel.
De nem 46%-al szegényedett a régió, ne legyél már buta és ne mondj egy még nagyobb hülyeséget. A fogyasztás csökkent annyival, de ez nem jelenti azt, hogy annyival szegényedtek az emberek. A szolgáltatások gyakorlatilag megszűntek, vagy legalábbis fel lettek függesztve, a többség csak a legfontosabb dolgokra költött. Azok is kevesebbet költenek most, akik ugyanannyit keresnek, mint a járvány előtt.
#3-as
A fizetőKÉPESSÉG csökkent, te nagyon hülye. Ami teljesen egyenlő a szegényedéssel, csak egy szebb kifejezés.
Nem lehetsz ilyen egyszerű. Ebből leszűrtem, hogy fogalmad nincs mit jelent pontosan ez az index és hogy hogyan számolják. A kérdésedből és a hozzászólásodból is látszik, hogy kettőnk közül nem én vagyok a hülye :)
Javaslom tanulj egy kis gazdaságtant, pénzügyet és utána tegyél fel ilyen kérdéseket.
Nem tudom mit ért a portfólió a "fizetőképességi index" alatt.
De nem a fogyasztást az biztos.
Áprilisban még bőven vették a liszthegyeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!