Üdv a való világban. Azért mennek ki annyian külföldre és dolgoznak ott, akár mérnöki végzettséggel pincérként, mert jobban megélnek belőle, megbecsülik őket és normális egészségügyi ellátást is kapnak. (Tisztelet a kívételnek, mert sokan hazajönnek, ha valami betegségük van, mert "occsóóbb", de rengetegen nem. Ugyan én nem kint dolgozok, de benne vagyok néhány Németországi csoportban és elsőként ott keresnek magyar orvosokat, és rengeteg magyar orvos van kint). Én is gondolkodtam már, hogy ki megyek dolgozni, de még nincs meg az a megfelelő német nyelvtudásom, hogy folyékonyan beszéljek. Angol az rendben van, de nem az fog kelleni. Jó-jó sokan kimennek tényleg alapokkal és nagyon nem beszélgetnek semmit, de én nem gyári munkásként szeretnék kint tevékenykedni. :). Itthon sokkal stresszesebb az élet, azért is van sokkal több alkoholista az országban, mint bármely más nyugati országban. Valahogy teljesen másképpen kéne vezetni ezt az országot, hogy ne bizonytalanság legyen az egész jövő.
2020. máj. 27. 23:50
12/22 A kérdező kommentje:
Eddig nekem szimpatikus volt a Fidesz, hogy sok munkahely létrejött meg eléggé nőttek a bérek, meg jók a családi adókedvezmények is. A lopkodással úgy vagyok hogy minden kurzus csinálná úgyis.
De szerintem ezt a válságot eddig nem kezelik jól.
2020. máj. 27. 23:53
13/22 anonim válasza:
Megindul a feltüzelt nép, és felgyújtják a Parlamentet. Ja várjál, ez Magyarország.
2020. máj. 27. 23:53
14/22 anonim válasza:
Bérek ugyannyiak, mint amennyiek 2010-ben voltak. Vagyis szám szerint nagyobbak valóban, de az értékük ugyanakkora. Hiába emelkedett a bér, ha a lakásárak és a termékek árai is növekedtek. Legalább a minimálbért a duplájára kéne emelni és akkor azt tudom mondani, hogy kezdünk felzárkózni.
2020. máj. 27. 23:57
15/22 anonim válasza:
"Ha nincs pénzed, miért laksz albérletben?"
Talán azért,mert nincs mindenkinek kiadva 5 lakása,mert egy sincs neki,és mondjuk nincs hová mennie.
Tudom,aki nem így él,annak ez hihetetlen,de tudod,vannak ilyen emberek is.
2020. máj. 28. 00:26
16/22 anonim válasza:
Akinek nincs lakása az költözzön vissza a szüleihez, vagy menjen ki külföldre és keresse meg az árát. De ne itt nyivákoljon, azzal senkinek sem tesz jót, se magának se másnak.
Másrészt egy igazi Fideszes hogy mondhat ilyet, hogy nem jól kezelik a válságot? Az ilyen szavazókra nincs szükségünk!
2020. máj. 28. 01:49
17/22 anonim válasza:
Elmennek dolgozni 8 órába
2020. máj. 28. 07:40
18/22 anonim válasza:
Egyébként igen,vannak akik emiatt elfordulnak a fidesztől,de van ám az fordítva is.Pl.nálunk a családban volt 6 jobbikos,de mi mindannyian 22- ben a fideszre fogunk szavazni.És lesz ez így máshol is.
2020. máj. 28. 07:42
19/22 anonim válasza:
Sehogy. Sajnos annyira birka népet csináltak belőlünk magyarokból, hogy velünk bármit meg lehet tenni. A 2006-os forradalmat nem kellett volna annyiban hagyni, amíg nem lóg a teljes politikai elit. Akkor nem itt tartanánk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!