Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mostani fiatalok, rákerestek...

Mostani fiatalok, rákerestek Gyurcsány igazi arcára? Utánanéztek őszintén, hogy mik történtek 2006-ban?

Figyelt kérdés

nézzetek utána, csak egyszer olvassátok el. Nem kell Gyurcsány ellen fordulni egy pillanat alatt, nem is lehet, de azért olvassuk már el ezeket, lássunk tisztán végre. Valaki belinkelt tegnap este egy másik cikket, azt is érdemes olvasgatni, origo vagy index, nem tudom

[link]

2020. máj. 26. 13:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%

"ma újra ő a baloldal főnöke" - Ez azért erős csúsztatás, mondhatni direkt hazugság a fidesz média részéről. Gyurcsány pártjának 7-8%-a van. A Momentumnak egyedül ugyanennyi. Innentől hajrá, lehet Gyurcsány 14 évvel ezelőtti bűneivel mosakodni... csak hát szánalmas!

A kérdésre válaszolva: tisztában vagyok a 2006-os rendőri túlkapásokkal. Tisztában vagyok vele, hogy Gyurcsány idején is loptak. Ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy Gyurcsány és Bajnai ezerszer rosszabb gazdasági környezetben kormányoztak.

Orbánnak 10 év fellendülés és EU-s pénzeső jutott... így nem volt akkor művészet megúszni a megszorításokat. Orbán bandája történelmi lehetőséget szalasztott el azzal, hogy a felzárkózásra utalt pénzekből a saját nemzeti tőkésosztályát hizlalta fel, ahelyett, hogy a társadalom versenyképességére, az oktatásra és a szociális ellátórendszer megerősítésére költötte volna.

2020. máj. 26. 13:44
 12/33 anonim ***** válasza:
44%
9: Nem hát :) De attól, hogy O egy f...., még nem lesz Gy hiteles, megbízható, a demokrácia mintaképe :)
2020. máj. 26. 13:44
 13/33 LazyJones ***** válasza:
68%

#10 "Jaja,mert a baloldal nem orbán meg a fidesz 10-20 éves ügyein csámcsog állandóan."

Paks2 mikor volt? Lölöke mikor lett a leggazdagabb magyar? Kínai vasút mikor is lett lefixálva? Majd ha Vitya 10 éve el lesz takarítva, ezek a szabadrablások meg kivizsgálva és helyretéve, majd akkor nem fogok szólni róla.

2020. máj. 26. 13:54
 14/33 anonim ***** válasza:
44%
Már megint összecsap a két szekta. Csak azt nem veszitek észre, hogy egyik kutya másik eb. Mind a ketten arra használták a hivatalukat, hogy a szekértáboruk minél gazdagabb legyen. Ez most is így van. Csak feri beszívta a 2008-as válságot vitya meg majd a mostanit. Csak amíg csorog a krumplileves senkit sem érdekel, hogy beköszöntött a második kádár-korszak.
2020. máj. 26. 13:55
 15/33 Sunshinedoll ***** válasza:
66%

Senki nem mondta, hogy Gyurcsány a demokrácia mintaképe, én legalábbis biztosan nem, de a többi kommentelő sem. Nem is értem, ezt a hülye 12-es kommentet lol.

Ezért lehetetlen Fideszesekkel, de úgy összességében akárkivel belefolyni politikai vitába, mert amint mondok sz-rt a Fideszre, egyből jön a lüktető verőér a halántékon, hogy "MERbezzeGYURcsnyjobbVOLT?".

Én kicsi voltam Gyurcsány idején, nem foglalkoztam politikával, és őszintén szólva szívből sz-rok rá, mi volt Gyurcsány alatt, mert most nem akkor van, hanem most most van.

Nem tudom, én úgy gondolom nem kell valami bődületes magas szintű értőolvasás ahhoz, hogy egy állító mondatot felfogjon egy ember és ne képzeljen mögé olyat, ami nincs. Ha én a Fideszről beszélek, akkor nem Gyurcsányról beszélek. Pont.

A Fidesz mások pocskondiázásához, a mutogatáshoz, a hárításhoz meg régi ügyeken való lovagláshoz, a sumákoláshoz, a lopáshoz meg a hazudozáshoz g-cire ért, de érvelni meg kormányozni nem tud. Mindig a gyurcsányozás meg a baloldalazás meg a kommunisták meg anyámf-sza. UNALMAS, de hát biztos van sok olyan, akinek ettől áll fel.

És óvatosan hozzáteszem, hogy én a fenti bekezdésben sehol nem minősítettem Gyurcsányt meg az MSZP-t meg 2006-ot. Ha esetleg valakinek nagyon viszketne és szeretné ideböfögni, hogy merbezzeggyurcsány jobb volt-e. Lesz-rom, hogy jobb volt-e, komolyan. Nem érdekel, mi volt jó vagy rossz 15-20 évvel ezelőtt.

2020. máj. 26. 14:04
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"a mostani fiataloknak"

Azokra gondolsz - magadat is beleértve -, akik már nem élték át a háborút, nem látták a sok féllábú embert, a megcsonkított családjukat, nem tudják, milyen tanítási idő alatt mezítláb napszámba járni, nem tudják milyen, amikor este egy szem krumplit vágnak nyolcfelé, nem tudják, milyen, amikor az úr földjére kell járni szedret lopni, hogy ne hallj éhen, nem tudják, milyen három műszakba gyárba járni, nyolc kilométerre gyalog járni novemberben cipő nélkül, nem tudják, milyen amikor nyolcan alszanak egy szobában, és műszakváltáskor jön a következő nyolc aludni, nem tudják milyen, amikor a gang végén volt a vécé, nem tudják, milyen, amikor befagy mellettük reggelre a lavórban a mosakodóvíz?

És te mit láttál a világból, te nagyon okos?

2020. máj. 26. 14:07
 17/33 anonim ***** válasza:
41%
Nem kell rákeressek, mivel nem egy barlangban éltem 2006-ban sem, pontosan nyomon követtem akkor is, hogy mi történik itthon... Szóval emlékszek az "igazi arcukra"
2020. máj. 26. 14:07
 18/33 anonim ***** válasza:

15: "Köszi"! Én írtam a 12-est. Nem vagyok hülye. Nem vagyok Fideszes, se MSZP-s, se DK-s.

Erre reagáltam:

"Az, hogy Gyurcsány egy f-sz még nem teszi a Fideszt meg Orbánt nemf-sszá."

Ugyanezt írtam csak fordított változatban. Magyarul, hogy egyik sem jó.

Igenis fontos, hogy Gyurcsány vagy bármelyik másik milyen volt, mit tett, mit nem tett. Ettől lesz valaki, valami hiteles vagy nem hiteles.

2020. máj. 26. 14:26
 19/33 anonim ***** válasza:
68%
Én csak azt nem értem, mitol alakult ki ez a nagy Gyurcsány paranoia mostanában itt. Eddig is unalmas volt, de kezdtek már nagyon elborulni .. honnan veszed egyáltalán,hogy a mai fiatalok általánosságban Gyurcsány fanok lennének? Én nem vagyok már annyira fiatal, de szerintem vannak más, fiatalok számára ezerszer vonzóbb pártok mint Gyurcsanye. Amúgy 2020 van és a jelennel kellene foglalkozni, persze simán el tudom képzelni, hogy még 10 év múlva is fletora fogtok mutogatni ..unalmas, szánalmas, és értelmetlen , nem zavar ? Téged kicsit sem untat ez a téma ? Kutya nem kíváncsi Gyurcsanyra. Mindenki tudja , hogy O sem volt egy maszületett bárányka . Főleg a fiatalok, nem kéne hülyének nézni őket, mert nem azok, vándorolnak is kifelé szép ütemben, bármilyen manipulált statisztikákat is mutogat a fidesz.
2020. máj. 26. 14:47
 20/33 anonim ***** válasza:
52%

Tekintettel arra, hogy a Fidesz elterelésképpen folyamatosan dobja be a Gyurcsány témát csámcsogni (és sajnos mindenki ugrik rá), ezt olyan gumicsontnak tartom, amit megbeszélni nem lehet, vitázni róla most, nem érdemes.

E témában szinte minden hazugság vagy tévedés, bárhonnan jön.

Annyi mindenesetre mondható, nagy szegénységi bizonyítvány Kocsistól, hogy csak ennyi telik tőle. Bár az kétségtelen, tőle ennél többet ne m is várhatunk, így is emberfelettit teljesített.

2020. máj. 26. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!