Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely főpolgármest...

Karácsony Gergely főpolgármester úrnak nem kéne végre eltörölni a BKK maszkos bohóckodást?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag nincs már vírusos az országban. Ideje lenne túllépni ezen a rettegésen...

2020. máj. 26. 08:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező

Annyira unalmas már ez az ostoba hozzáállás, hogy nincs járvány már, ezért minek kell védekezni.

Alig 3 hónapja vannak a korlátozások, intézkedések, de ez azért elég idő lett volna arra hogy megértsd, járvány VAN, a vírus MÉG ITT VAN és AZÉRT nincsen komolyabb halálozás, tömeges megbetegedés MERT VANNAK ELLENE INTÉZKEDÉSEK!

Nem azért nem fertőződnek meg naponta ezrek, mert nincs mitől - hanem mert mindenki vigyáz magára és a másikra. EHHEZ KELL hogy te is meg mindenki más is maszkot hordjon amikor zárt térben vannak másokkal.

Én is TUDOM magamról hogy nem vagyok beteg, nem vagyok koronavírus fertőzött és senkit nem fertőzhetnék meg vele akkor sem ha teletüsszögném a vonatot vagy a boltot. Hogy honnan TUDOM? Csak tudom - ahogy te is tudod ezt magadról.

IGAZ LESZ EZ ETTŐL? NEM!

Nem tudhatom, hogy nem vagyok-e mégis fertőzött, csak mert én nem hiszem azt magamról. Nem tudhatom hogy nem egy hete kaptam el valakitől és már javában fertőzök, holott nincs és nem is lesz semmilyen tünetem. Mert ezt nem tudhatom magamról én sem - de te sem és más sem. Egy dolgot lehet tenni, ha TE nem akarod hogy megfertőzzelek ÉN, mint potenciális fertőző személy, aki ott lehet melletted a buszon, vonaton az utazás közben, ott állhat mögötted a kasszánál sorba a boltban, hogy MINDENKI maszkot visel most még egy ideig.

Nem villog senki homlokán egy jelzőlámpa, hogy VIGYÁZZ! FERTŐZ, KERÜLD EL! Nem tudhatod ki lehet rád vagy másra veszélyes. Nagy valószínűséggel nagyon kevesen vannak ilyenek, de ha 10 millió emberből téged üt el egy autó, az hiába 0,00001%-os halálozás - akkor is te leszel az áldozat.

Még egy-két hét ilyen kínlódás a maszkokkal és utána ezt is el lehet majd hagyni, mint a többi korlátozást. De ha most ezt nem csináljuk meg rendesen, akkor nyúlik a járvány tovább és tovább.

Bírd ki!

2020. máj. 26. 10:38
 12/39 A kérdező kommentje:

Nyolcan. Úristen! Máskor nem hal meg senki!

2020. máj. 26. 10:59
 13/39 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nem szimpatikus egyáltalán a mélyen Tisztelt Christmas Gregory Silvester Főpolgár Úr, de ebben a dologban nincs hatásköre, meg némi elővigyázatossági haszna is van.
2020. máj. 26. 11:15
 14/39 anonim ***** válasza:
35%
Bizonyos szempontból jó ez a maszk. Én vonaton tapasztaltam, hogy ezekben a piros meg kék vonatokban, ahol nem lehet lehúzni az ablakokat, mert központi klíma van (fűt és hűt), ott felszállás után szinte rögtön köhögni kezdek, mivel a klímaberendezés fújja a levegőt, feltehetően nem szűri ki tökéletesen sem a port, sem a vírusrészecskéket meg a legionella baktériumokat sem.
2020. máj. 26. 11:17
 15/39 Micimacko67 ***** válasza:
75%

Kérdező, van munkahelyed, dolgozol valahol?

Vannak ott munkavédelmi szabályok? Kell védőeszközt használnod?

Nem kötelezhetnek rá igaz, hogy használd? Mert valamikor valakinek a fejére vagy a lábára esett valami...igaz?

Te piroson is átmész a zebrán, mert nem kötelezhetnek rá, hogy megállj ...mert valamikor valakit elütöttek a pirosnál...

Gondolom ha vannak/lesznek gyerekeid azoknak se adatod be a védőoltásokat, mert 100 éve meghaltak valamilyen fertőző betegségben...az meg téged már nem érdekel!

2020. máj. 26. 11:49
 16/39 A kérdező kommentje:

Jaj ez nagyon gyengére sikerült

2020. máj. 26. 11:52
 17/39 Micimacko67 ***** válasza:
74%

Egy dolgot árulj el még, ha már ilyen szellemi fölényben vagy velünk szemben...

Milyen indíttatásból kezd el valaki trollkodni?

Milyen lelki vagy testi örömöt szerez valakinek, amikor az internet alja népéhez csatlakozik?

Biztos tudsz erre választ adni...

2020. máj. 26. 11:58
 18/39 hollófernyiges ***** válasza:
94%

"Nyolcan. Úristen! Máskor nem hal meg senki!"

Naponta. Ha naponta nyolcan meghalnának májkrém-ételmérgezésben, te vennél májkrémet?

2020. máj. 26. 11:59
 19/39 A kérdező kommentje:

Milyen szellemi fölényről hablatyolsz?

2020. máj. 26. 12:11
 20/39 A kérdező kommentje:

"Naponta. Ha naponta nyolcan meghalnának májkrém-ételmérgezésben, te vennél májkrémet?"

Naponta hányan halnak meg autóbalesetben? Mégis tömve vannak az utak autókkal...

2020. máj. 26. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!