Miért lehet ilyen idétlen cikkeket megjelentetni? Van aki erre vevő?
Nem védeni akarom a főpolgármestert, nem is rá szavaztam, de hogy lehet ilyen béna cikkekkel előállni, pláne egy híroldalon. Komolyan mondom nevetséges, vagy inkább siralmas.
És mit mondott erre Karácsony?
A cikk maga rendben, leír egy adott helyzetet. Majd meglátjuk, mit mondanak a többi itt lévők.
Mondjuk a szerelő hátraküldhette volna a sorban, akárki is tolakodik előre.
Az Origó nem híroldal már nagyon nagyon régen, hanem egy propaganda szócső - abból is egy lezüllőtt fajta.
Ez abból is látszik, hogy lehoznak egy ilyen nyilvánvaló gagyi mocskolódó cikket anélkül, hogy megkérdeznék a szereplőt arról, hogy hogyan is volt ez.
a baloldal mindent elnéz a kedvenceknek
miéééé az óóórbáának lehet?!
mink különbek vagyunk mint a óóbán!
#5: Ugyan már. Nem tilos ezt leírni, csak szerintem gáz. Amikor a kormányt akarják ugyanilyen gagyi módon lejáratni, arra is azt szoktam mondani, nem csak az érem egyik oldalát nézem.
Véleményem szerint viszont egy hírportál, vagy bármilyen sajtótermék, amelyik egy kicsit is ad magára és minőségi információközlést szeretne nyújtani, az nem hoz le ilyen és ehhez hasonló cikkeket.
Igazából nem értem, mi a probléma.
1.Az origó átvett egy cikket a pestisrácoktól, nem?
2.A pestisrácok cikkében egy megnevezett ember leírja a kerékpárszervízben tapasztaltakat, amiben a főpolgi kifogásolhatóan veselkedett. A facebookon írja le, ahol a főpolgi egészen otthon van, még a hivatalos ügyeit is próbálja ott intézni.
3. ha valami problémája van/volt a főpolginak a megnevezett ember róla írt dolgaival, már rég szólt volna.
Akkor mi baja van a kérdezőnek, ha a főpolginak NINCS kifogása a róla írtakkal?
Amit NEM is az origó írt, csak átvett egy cikket, amiben közöltek egy nyilvános fb beírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!