A Fidesz meg fogja oldani a cigányproblémát?
nem mert
1.elvesztené a cigány szavazóit!
2.a jobbikon kívül minden párt le nácizná és az nem lenne jó a Fidesz hírnevének!
SOHA:
Egy fideszes, aki megmondta az igazad a cigányokról, Molnár Oszkár volt. Mi lett a sorsa?
(aki nem tudja: Kicsapták a Fideszből!)
Szerintem lesznek próbálkozások, de megoldás nem. Egyetértek az előttem szólókkal, hogy el kellene zárni az állami pénzcsapot. Rengeteg pénz megy el az integrációra, amit már útközben sokan megcsapolnak. Családi pótlékot csak három gyerekig kellene fizetni, GYES-t egyáltalán nem, GYED-et csak annak, aki dolgozott előtte. A főállású anyaságot meg eltörölném, jöjjön helyette családi adókedvezmény inkább. Megszüntetném azokat a programokat is, melyekben ingyen kapnak házakat a cigányok. Dolgozzanak meg érte úgy mint más, akkor jobban megbecsülik.
Szigorúbban és gyorsabban kellene elítélni a kiskorú megrontását, a tankötelezettség elmulasztását, a tanárverést, a lopást, rablást, betörést. A cigány kisebbségi önkormányzatokat teljesen felszámolnám vagy legalább megszüntetném az állami támogatásukat. Ha akarnak ilyet a cigányok, oldják meg önerőből vagy az adójuk (hahaha) 1 %-ából.
Teljesen egyetértek az előttem szólóval abban, hogy tényleges egyenlőség kell, elegem van a cigányok pozitív diszkriminációjából.
Véleményem szerint a cigány kérdést csak a cigányok tudják megoldani, hiszen mindenki szabadon döntheti el, hogy milyen életet akar élni. Én nem egy normálisan élő, dolgozó cigánnyal találkoztam már és sajnos láttam magyarokat is, akik "cigány módra" élnek. Hátrányos helyzetből indulva is lehet boldogulni az életben, csak kitartás, szorgalom és akarat kell hozzá.
SOHA!
Amíg a Zsidesz a Magyar Gárdával van elfoglalva addig itt a Cigányok nyugodtan fognak élősködni tovább!
SZABADSÁGOT A POLITIKA FOGLYOKNAK! SZABADSÁGOT BUDAHÁZYNAK!
09:17
Erről van szó. Nálunk a "rendőrség" azzal van elfoglalva hogy ki hogyan öltözik, nem a bűnözőket hajkurássza. Aztán meg sír a szájuk hogy mennyire nincs tisztelete manapság a rendőrségnek. Na vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!